75 36 77 11   eller     info@danolan.dk

    Denne webshop er e-mærket – naturligvis!    
  

Hvad er en magnetmadras?

Danolan magnetunderlag indeholder 8 rækker tværgående vekselmagnetbånd, som er indsyet med regelmæssig afstand, hvorved kroppen bliver påvirket af nord og syd poler regelmæssig. Blodet kan derfor bedre optage den energi, den har brug for. Under samme begreb findes også hovedpuder, magnetsiddepuder, nakkepuder, nakkekraver, albuebind og mange andre uld/magnetprodukter.

Virkning

Magnetterapi virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Dette vil du mærke med det samme, ved at kroppen bliver behagelig varm og veloplagt. Varmefølelsen opstår, fordi blodgennemstrømningshastigheden bliver forøget, samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnetterapien påvirker dit blod, hver gang dette passerer over magnetfeltet. Denne påvirkning gør, at blodet hurtigere kan transportere ilt og næring rundt og affaldsstoffer væk. Efter blot få dage er kroppen i fuld gang med at udskille flere affaldsstoffer end før. Dette kan du mærke ved at urin, sved, og andre sekreter kan have ændret lugt, som igen bliver normal, i takt med at affaldsstofferne forlader din krop.

Magnetsengetøj giver os mulighed for selv at behandle vore egne skavanker på en enkel og meget effektivmåde - mens vi sover. Vores erfaring er, at de fleste skavanker kan bedres, efter at vi blot har ligget kort tid i magnet sengetøj.

Magnetsengetøjs virkning

Øget ilt gennemstrømning i kroppen. Styrkelse af immunsystemet. Forbedret iltoptagelse i celler.
Normalisering af cellestofskiftet og forbedret udskillelse af affaldsstoffer.
Styrkelse af knogle- og bruskstruktur.
Fremmer sårheling, virker smertestillende og betændelseshæmmende.
Afbalancering af det autonome nervesystem (virkning på stress-relaterede tilstande).
Stabilisering af blod kredsløbet - bedre blodcirkulation.
Virker afslappende på spændte muskler. Mindsker hovedpine og migræne.
Modvirker jordstråler.

Reaktioner

Det er helt individuelt, hvordan hver enkelt person reagerer på brugen af magnetsengetøj. Reaktionerne kan komme straks første nat, i løbet af nogle nætter eller først i løbet af nogle uger. Det typiske forløb vil dog være, at man de første 3-4 dage vil opleve træthed. Der kan også ske det modsatte, at nogle føler mere energi fra starten, hvor så træthedsreaktionerne kommer senere. Trætheden skyldes udskillelse af affaldsstoffer. I forbindelse hermed kan man evt. få kvalme og hovedpine.

Sker det, er det enten fordi man har drukket for lidt vand, eller at udskillelsen af affaldsstoffer sker hurtigere end kroppen kan nå at lukke dem ud af systemet. For nogle mennesker kan det være nødvendigt at brug af magnetsengetøj sker som en optrapning. Astmapatienter kan hoste megen slim op, så det kan være nødvendigt med ekstra spray en kort periode. Brug da optrapningsmetoden, så processen ikke bevirker helt så kraftige reaktioner. Det samme gælder, hvis eventuelle smerter en tid forværres. Ved optrapningsmetoden forstås, at du tager magnetmadrassen af et par dage eller længere, eller vender magnetmadrassen omvendt med den side, der vender ned mod sengen opad, så er magneterne ikke så kraftige, og vender magnetmadrassen om igen, når du får det bedre og kan klare fuld styrke igen. Hvis det er en uldmadras med udtagelig magnetindlæg, kan du åbne lynlåsen og tage magnetindlægget ud og vende det. Den stærke side er den side, hvor mærkatet vender opad på magnetindlægget.

Såfremt der ikke forekommer nogen reaktion, kan det evt. skyldes, at man er i underskud af mineraler. Mineraler og magnetbehandling medvirker til bedre optagelse af vitaminer og medicin. Iltmængden i blodlegemerne øges, når de påvirkes af magnetfeltet, så denne nærmer sig det optimale. Idrætsfolk og sportsstjerner får tit magnetbehandling lige før en sportspræsentation. Da de så kan udnytte denne evne til at optage mere ilt. Dette udskyder det tidspunkt, hvor der kommer mælkesyre i musklerne, og man kan derved præstere mere. Det betyder så også, at man bagefter er mere træt, da man har brugt mere energi.

Folk der får magnet terapi oplever at deres blodkar udvider sig og dermed får et bedre kredsløb. Bedre blodgennemstrømning er også en af de ting magnet terapi kan bruges til. Patienten mærker ofte straks, at hænder og fødder bliver varmere. Dette skyldes, at blodstrøms- og stofskiftehastigheden øges. Her udtaler mange patienter også, at muskler og led bliver mindre ømme.

Ved magnetbehandling øges stofskifte og kredsløb, hvilket betyder, at affaldsstofferne udskilles i en mere koncentreret mængde. Patienten vil opleve, at kropssved, urin, udåndingsluft og afføring lugter stærkere. Ofte vil der være en prikkende fornemmelse i åreknuder, ar, brud, sår m.m., ligesom humørsvingninger og tidligere sygdomme i en kortere periode kan komme igen.

Advarsel

Magnetsengetøj må ikke benyttes af folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide. Man skal ikke lade et barn sove ved siden af en seng med magnetsengetøj, da dette får jordstråler til at vige uden om sengen i op til ca. 50 cm afstand.