75 36 77 11   eller     info@danolan.dk

    Denne webshop er e-mærket – naturligvis!    
  

Hæmatit magnet øreringe

Hæmatit er en magnet der kan findes i naturen. Hæmatit virker som normale magneter. Dog er hæmatit lidt svagere. Hæmatitøreringe kan styrke blodomløbet og måske lindre spændinger i hovedet. At gå med hæmatitøreringe, er en nem måde at få en daglig mild magnetterapi.

per page
3 vare(r)
Magnet øreringe (hæmatit)

Magnet øreringe (hæmatit) 05-Ø01-05

79,00 kr
52 mm høj og største perle er 6 mm bred. Der er små guld perler imellem hermatitperlerne. Der findes både positive og negative ioner i den luft vi indånder. Negative ioner findes i store mængder i naturen ved f.eks. vandfald. Positive ioner findes i store mængder ved it-udstyr, forurening og i dårligt udluftede lokaler. Der skal helst være en balance imellem positive og negative ioner i kroppen, dog har de fleste flere positive ioner i kroppen. Ion smykkerne kan hjælpe med, at tilføre kroppen flere af de negative ioner, og derved opnå en bedre balance.
Magnet øreringe (hæmatit)

Magnet øreringe (hæmatit) 05-Ø13-05

79,00 kr
63 mm høj og største perle er 14 mm bred. De store perler er formet som flade hjerter og farvet orange. Der findes både positive og negative ioner i den luft vi indånder. Negative ioner findes i store mængder i naturen ved f.eks. vandfald. Positive ioner findes i store mængder ved it-udstyr, forurening og i dårligt udluftede lokaler. Der skal helst være en balance imellem positive og negative ioner i kroppen, dog har de fleste flere positive ioner i kroppen. Ion smykkerne kan hjælpe med, at tilføre kroppen flere af de negative ioner, og derved opnå en bedre balance.
Magnet øreringe (hæmatit)

Magnet øreringe (hæmatit) 05-Ø14-01

79,00 kr
Den hvide sten perle er 10 mm bred. Man placere den hvide sten perle foran på øret og den sorte bag på øret. Man behøves derfor ingen huller i ørene. Der findes både positive og negative ioner i den luft vi indånder. Negative ioner findes i store mængder i naturen ved f.eks. vandfald. Positive ioner findes i store mængder ved it-udstyr, forurening og i dårligt udluftede lokaler. Der skal helst være en balance imellem positive og negative ioner i kroppen, dog har de fleste flere positive ioner i kroppen. Ion smykkerne kan hjælpe med, at tilføre kroppen flere af de negative ioner, og derved opnå en bedre balance.
per page
3 vare(r)

Mulige filtre

Farve
  1. Sort (3)
M/K
  1. Kvinder (3)