75 36 77 11   eller     info@danolan.dk

    Denne webshop er e-mærket – naturligvis!    
  

Magnetsmykke nyheder

Vi får hele tiden nye magnetsmykker og 5 terapi smykker hjem. Derfor vil denne side løbende blive opdateret med nye spændende magnetprodukter.

per page
4 vare(r)
Magnetarmbånd (stål) Den store Kærlighed
Nyhed

Magnetarmbånd (stål) Den store Kærlighed 03-232-04

469,00 kr
7 mm bredt i mat og blankt guldfarve. Hvert led består af et mat hjerte og et blankt hjerte der er hult. Hvert led indeholder en magnet a ca. 3000 gauss. Armbåndet er forsynet med en oplukkelig lås. Vælg længde 0,5 - 1 cm større end omkredsen på armen.   Læs om magnetsmykkers virkning
Rygstøtte (Magnetterapi)
Nyhed

Rygstøtte (Magnetterapi) 93-195-05

399,00 kr
Rygstøtte med faste magneter. Rygstøtten indeholder 10 stk. magneter, der kan lindre muskelsmerter og give bedre blodgennemstrømning. Udformningen på rygstøtten gør også at den støtter og giver bedre holdning. Den hjælper med at rette ryggen op og få skulderne tilbage.
Skulderstøtte dobbelt (Magnetterapi)
Nyhed

Skulderstøtte dobbelt (Magnetterapi) 93-190-05

275,00 kr
Dobbelt skulderstøtte med stærke faste magneter. Støtter og kan lindre skader og smerter i skulderområdet. Magneter kan øge blodgennemstrømningen og ilt indholdet i blodet i skulderen. På nogle mennesker virker magneter afslappende og lindrene.
Skulderstøtte enkelt (Magnetterapi)
Nyhed

Skulderstøtte enkelt (Magnetterapi) 93-185-05

175,00 kr
Enkelt skulderstøtte med stærke faste magneter og infrarød terapi. Støtter og kan lindre skader og smerter i skulderområdet. Magneter kan øge blodgennemstrømningen og ilt indholdet i blodet i skulderen. På nogle mennesker virker magneter afslappende og lindrene. Infrarød stråling kan forbedre blodcirkulationen og derved også øge ilt indholdet i blodet. Man kan føle at temperaturen forøges omkring skulderen.
per page
4 vare(r)