75 36 77 11   eller     info@danolan.dk

    Denne webshop er e-mærket – naturligvis!    
  

Woolmark

Hos Danolan sælger vi uldprodukter der er godkendt af Woolmark, for at sikre en god kvalitet. Vi går ikke på kompromi med vores produkter, fordi vores kunder har fortjent de bedste produkter og et stort udvalg af dem.

Woolmark er det mest anerkendte mærke i tekstil- og beklædningsindustrien, der anvendes til at skelne varer fremstillet af ren ny uld. Det garanterer top kvalitet af naturlige uldprodukter. Danolans kvalitet er nøje testet og garanteret af AWI (Australian Wool Innovation).

Woolmark varemærket blev lavet i 1964 af Francesco Soroglia, en italiensk kunstner, og introduceret på markedet det samme år hos den Internationale Wool Sekretariat, en organisation grundlagt i 1936 af fåreavlere fra Australien, Sydafrika og New Zealand. I 1997 blev det Internationale Wool Sekretariat omorganiseret og vedtog et nyt navn: The Woolmark Company, og fortsatte som ejer af mærket indtil 2007. I 2007 blev Woolmark Company overtaget of AWI, som nu er juridisk ejer of Wool varemærket.

Australsk Wool Innovation fremmer uld på verdensplan ved at igangsætte forskning og udvikling, organisere reklame- og markedsføringskampagner, og fastlæggelse af kvalitetsnormer for 100 % uld produkter og uld blandinger. Retten til at mærke produkter med Woolmark varemærket er begrænset til producenter, som har fået Woolmark licens, og deres produkter opfylder strenge krav til kvalitet standarder fastsat af AWI.

Når du køber uld produkter, så se altid efter om det har Woolmark mærket, hvilket betyder, at produktet er af bedste kvalitet og garanterer for indhold af 100 % ren ny uld.

Du kan selv kontrolere

Man skal være opmærksom på, om uldproduktet er i ren kvaliteten eller iblandet kunstigt uld. Ægte uldkvaliteter bærer det internationale uldmærke som garanti for, at det drejer sig om en ægte vare.

En anden måde at vurdere uldkvalitet på, er at se ulden i et skarpt lys. Skinner eller nistrer ulden, er det uden tvivl et mixed produkt, som det kaldes. Man kan evt. også rive nogle uldhår af produktet og brænde det af. Lugter det af hår og bliver til aske, er det uld. Hvis det derimod smelter sammen til en klump, er der iblandet kunststof eller er rent kunststof.

Prisen kan også give et fingerpeg, idet kunststof uld normalt er meget billige produkter, mens ægte uld af god kvalitet ligger ret højt i pris.

Selvom ulden er ægte, er de tråde ulden er vævet ind i af kunststof, og det uanset hvilket fabrikat det drejer sig om. Disse tråde er kroppen dog ikke i kontakt med, før ulden efter mange års brug måske er slidt væk. Bomuldstråde kan ikke bruges, da de efterhånden ville mørne, hvorved ulden ville falde fra hinanden. Ligeledes kan uldprodukternes kantbånd være af kunststof af samme grund.

Magnet terapi

Magneters effekt - vitalitet, velvære og livskvalitet

Du skal vide, at –

Magnetterapi – er en behandlingsform, som bliver mere og mere anerkendt og veldokumenteret. Magneter bliver derfor anvendt i behandling af et utal af sygdomme og belastningssmerter og som supplement til anden form for behandling, med stor succes og gode resultater.

Vi er vilde med magneter-

Og vi har derfor smykker, sengetøj, strømper, sko, støttebind m.m. der er monteret med magneter i forskellige styrker, og som kan placeres, hvor du har smerter og der hvor symptomerne er størst. Det er en nem måde, at give dig selv magnetbehandling og samtidig en fornøjelse, at gøre noget godt for dig selv og din krop, og med det en daglige dosis ”magnettilskud”.

Pulserende magnetterapi er den seneste form for energibehandling, hvor magneter understøtter behandlingerne og genskaber kroppens naturlige balance.

Magneter er ikke helbredende i sig selv, men er medvirkende til at afbalancere kroppen og skabe forudsætningerne til, at aktivere de selvhelbredende kræfter i kroppen.

Det er magneternes påvirkning af blodet som bedre blodgennemstrømningen og det fremmer ilt og næringsstofferne til kroppens celler og fremmer udskillelsen af kroppens affaldsstoffer.

Krop, muskler og nervesystemet afbalanceres og smerter aftager. Mange helbredsmæssige udfordringer og skavanker vil over tid mindske og forsvinde. Det befordrer en bedre nattesøvn, styrker din vitalitet, dit velvære og er til gavn for din livskvalitet.

Uldens egenskaber

Uldsengetøj - Vejen til en god og hvilende søvn


Naturuld kan, med sine unikke egenskaber, holde os varme og tørre på samme tid, og er derfor det bedste materiale vi kan sove i.

Ulden adskiller sig fra andre materialer ved en exoterm proces, som gør at du straks mærker varme og velvære, når du lægger dig i uldsengetøj. Herefter tilpasser ulden sig efter din egen kropstemperatur, og isolerer dig fra den omkringliggende temperatur.

Ulden kan optage 30-40% fugt af sin vægt, fra din krop og fra omgivelserne, og stadig være tør og varm at ligge i.

Uldens naturlige lanolinfedt indgår i processen med afgivelsen af fugt, så ulden forbliver tør. Lanolin forhindrer at snavs kan hæfte sig til ulden, og skaber dermed et miljø, så bakterier og husstøvmider ikke kan trives i sengetøjet. Alt i alt et sundt miljø at sove i, også for allergikere.

Andre fordele ved uld er, at det regulerer vores kropstemperatur og forbedrer vores kredsløb. Når huden kommer i kontakt med uld, skabes der en lille friktion som giver en mikro-massage. Det aktiverer vores vigtigste kropsfunktioner og giver en mere rolig søvn.

Vi har uldsengetøj i forskellige versioner og uldtyper. Merino fåreuld i Standard, Luksus og Økologisk kvaliteter. Uld fra Kasmirgeder fås i Prestige- og i Diamantkvaliteter. Kameluld ligeledes i Prestige- og Diamantkvaliteter. Og endelig har vi uld fra Peruvianske Alpacalama som fås i Prestige- og i Diamantkvaliteter.

Certificeret webshop

Vores webshop er e-mærket for din skyld

 • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
 • En nem og gennemskuelig handel
 • Løbende kvalitetssikret

E-mærket – naturligvis!

Se certifikat på her. Se certifikat her.

Bestilling

 • Leveringstid - Afsendelse samme dag, hvis bestilling er før kl. 12 på hverdage.
 • Returret - 14 dages returret i ubrugt tilstand.
 • Fragt priser - 29 kr i fragt, hvis du kun køber smykker ellers 59 kr. Gælder kun i DK.
 • Forsendelse - Afsendelse med PostNord
 • Nikkelfri - Alle vores smykker er testet nikkelfri.

Åbningstider

Mandag kl. 9.00 - 20.00
Tirsdag kl. 9.00 - 16.00
Onsdag kl. 9.00 - 16.00
Torsdag kl. 9.00 - 20.00
Fredag kl. 9.00 - 16.00

Lørdag, søndag, samt helligdage har vi lukket.

Kontakt os

 • TELEFON NR.:
  75 36 77 11
  22 98 38 88
 • E-MAIL ADDRESSE:
  info@danolan.dk
  som vi besvarer indenfor 24 timer i hverdagen
 • ADRESSE:
  Bønstrupvej 11
  6580 Vamdrup