Magnetarmbånd (kobber)

Varenummer : 06-985-04
375,00 DKK

På lager

Magnetisk karneval. Farverig og flydende design, inspireret af karneval danse Sergio overlevede i Brasilien i 70'erne og 80'erne. Lavet til at indfange bevægeligheden og den ubekymrede holdning fra den største fest som verden nogensinde har set.


Str. 16-18 cm

* Obligatoriske felter
  • e-m_rket-04-120
Beskrivelse

Alle Sergio's designs er håndlavede på den gammeldags måde af solide metalledninger. Sergio bruger ingen afstøbninger og ingen maskinstemplinger. Han bruger ingen industrielle teknikker for at spare tid, der går på kompromis med kvaliteten. De røde metaller er i 99,99% rent kobber (bly fri) den reneste tilgængelige. De gule metaller er en legering af 85% rent kobber og 15% ren zink, som begge er to væsentlige mineraler der er brugt siden forhistorisk tid. Videnskaben har allerede bevist, at metaller som kobber bliver absorberet gennem huden, så ud over deres skønhed, kan Sergio's armbånd også betragtes som en kilde til de essentielle mineraler. Alle magneter i hans armbånd er på 4000 gauss.

Grønne mærker menes at forekomme, når kroppen er sulten efter kobber. Den menneskelige krop har brug for flere mineraler, når den vokser, er gravid, eller når den kommer sig efter sygdom eller kirurgi. Et organ sulten efter kobber vil selv formå at opløse kobber i guld legeringer og efterlade mærker under 14K guld ringe. Som forebyggelse kan man vælge at spise økologisk dyrkede producere, når det er muligt.

Alle levende celler er følsomme overfor magnetfelter. Magnetisk terapi har været praktiseret i århundreder i Østen for at skabe balance i kroppen. Gamle grækere kendte til de helbredende virkninger af magnetiserede sten. Nyere forskning viser, at flere kraftige magneter har større virkning. Ny forskning fastslået, at Sydpolen stimulerer planternes vækst, dyrs adfærd, og biologisk aktivitet, mens Nordpolen beroliger disse funktioner. Nordpolen vil sinke vækst af bakterier, hævelser, smerter, betændelse og øger base niveauet.

FarveGuld og sølv farve
MaterialeKobber
Terapi typeMagneter
Vælg håndled omkreds:16 - 18 cm