Magnetplaster (stor) 1 stk

Varenummer : 09-012-24
30,00 DKK

På lager

Magneten er 12 mm i diameter og er 2 mm tykke. Magnetstyrken er på 5000 gauss. Denne magnet er væsentligt stærkere end den vi har på 6 mm, da den er ca. 3 gange så stor. Et alternativ i behandlingen af problemer i kroppen, hvor man ikke kan placere et magnetsmykke. Testet på forsøgspersoner i Japan & Frankrig, hvor 85% fik en forbedring. Udskift blot plastret og brug magneterne igen og igen.

  • Køb 5 for 25,80 DKK pr. stk. og spar 14%
  • Køb 25 for 20,00 DKK pr. stk. og spar 34%
  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
Beskrivelse

Brug af magnet plaster

Man kan bruge nedenstående polbeskrivelse som retningslinje.

Hvis du har siden med mærket ind mod huden:
Som tommelfingerregel virker den som ”kold omslag”, f.eks. ved nye skader.

Hvis du har den glatte side ind mod huden:
Som tommelfingerregel virker den som ”varm omslag”, f.eks. ved gamle skader.

Man kan købe noget plaster på apoteket, som er godt til at sætte magneterne fast på huden med, og som huden kan ånde igennem, For eksempel plasteret som hedder Mefix

Magneterne er desuden lavet med en guldlegering, som naturligvis er allergivenlig.

For at kunne få magneterne fra hinanden, skal man skubbe eller glide magneterne fra hinanden, ellers kan du risikere, at de knækker.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magneter til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge. Magneterne må ikke komme i nærheden af betalingskort, ure og mobiler. De skal opbevares utilgængeligt for børn, da magneterne nemt kan sluges.

Man må max. have plasteret siddende samme sted i 12-24 timer, da huden ikke får tilstrækkelig ilt under plasteret og kan derfor blive irriteret. Flyt gerne magnet og plaster ved siden af tidligere placering. Hvis man har meget syre i kroppen kan legeringen blive nedbrudt og magneten begynde at ruste, dog tager det lang tid.

FarveGuld farve
MaterialeRustfri stål
Terapi typeMagneter