Magnetmadras (Kamel Prestige magnetbånd)

Varenummer : 11-000-61
1.899,00 DKK

På lager

Med 8 vekselmagnetbånd på ca. 1000 GaussKamel ulden er isolerende og blød at ligge på. Uldmadrassen er nem at holde med dens korte og tætte uld. Madrassen er nem at rengøre med dens korte og tætte uld. En magnetmadras modvirker jordstråler. Den fremmer udrensning af affaldsstoffer i kroppen og iltning af blodet. Madrassen kan give mere energi og overskud.

  • Køb 2 for 1.799,00 DKK pr. stk. og spar 6%
* Obligatoriske felter
  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
Beskrivelse

Hvad er en magnetmadras

Danolan magnetmadras indeholder 8 rækker tværgående vekselmagnetbånd, som er indsyet med regelmæssig afstand, hvorved kroppen bliver påvirket af nord og syd poler regelmæssig. Blodet kan derfor bedre optage den energi, den har brug for.

Magnetterapi virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Dette vil du mærke med det samme, ved at kroppen bliver behagelig varm og veloplagt.

Magnetsengetøj giver os mulighed for selv at behandle vore egne skavanker på en enkel og meget effektivmåde - mens vi sover. Vores erfaring er, at de fleste skavanker kan bedres, efter at vi blot har ligget kort tid i magnetsengetøj.

Reaktioner

Det er helt individuelt, hvordan hver enkelt person reagerer på brugen af en magnetmadras. Reaktionerne kan komme straks første nat, i løbet af nogle nætter eller først i løbet af nogle uger. Det typiske forløb vil dog være, at man de første 3-4 dage vil opleve træthed. Der kan også ske det modsatte, at nogle føler mere energi fra starten, hvor så træthedsreaktionerne kommer senere.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetsengetøj til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge. Vi anbefaler ikke at man lade et barn sove ved siden af en seng med magnetsengetøj, da dette får jordstråler til at vige uden om sengen i op til ca. 50 cm afstand.

Tilbagekøbsforsikring

Du har hos Danolan mulighed for at tilkøbe tilbagekøbsforsikring på vores magnetmadrasser. Prisen er kun 200kr for 12 ugers prøvetid, som ikke refunderes. Du sikre dig herved for at vi vil købe din brugte magnetmadras retur til samme pris, som du selv har givet. Du har i prøveperioden mulighed for at teste dine reaktioner og behagligheden ved brug af magnetmadrassen. I prøveperioden skal du bruge lagen og eventuel tilbage sendelse skal ske for egen regning.

Kamel Prestige

Ulden stammer fra Kameler, hvilket giver en tæt uldmadras. Kun overgået af Kamel og Alpaca Diamant. En uldmadras gør at sengen er varm og blød at komme i. Ulden isolerer, fremmer blodcirkulation og afspænder muskler. Husstøvmider og skimmelsvampe kan umuligt leve i ulden. Derfor anbefales uldsengetøj til personer med allergi og vejrtrækningsproblemer.

Kamel Prestige madrassen er naturligt slidstærk og holder sig derfor pænt længe. Støv og smuds vil ligge på toppen af uldmadrassen og ikke trænge ind i ulden, da den er smudsafvisende.

Vareinformation

Uld pr. m2:520 gr.Tykkelse:3 cm (Bemærk at den ved brug falder i tykkelsen)Hårlængde:1 cmBlødhed: Varme: 

Terapi typeBedste kvalitet
Uld pr. m2520g
Tykkelse3,0 cm
Hårlængde1,0 cm
Blødhed
Varme