Magnetmadras (Merino magnetbånd)-140 x 200 cm

Varenummer : 11-140-1T
1.499,00 DKK

På lager

Med 12 vekselmagnetbånd på ca. 750 Gauss Der er uld på begge sidder af madrassen. En magnet madras danner et usynligt magnetfelt, som får jordstråler til at bøje af, så de går uden om sengen. Det er meget behageligt at ligge på et uld madras, det isolerer mod kulde nedefra, og man kommer aldrig i en kold seng.

  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
  •  Julegaver byttes til 1. feb 2022
Beskrivelse

Hvad er en magnetmadras

Danolan magnetunderlag indeholder 12 rækker tværgående vekselmagnetbånd, som er indsyet med regelmæssig afstand, hvorved kroppen bliver påvirket af nord og syd poler regelmæssig. Blodet kan derfor bedre optage den energi, den har brug for.

Magnetterapi virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Dette vil du mærke med det samme, ved at kroppen bliver behagelig varm og veloplagt.

Magnetsengetøj giver os mulighed for selv at behandle vore egne skavanker på en enkel og meget effektivmåde - mens vi sover. Vores erfaring er, at de fleste skavanker kan bedres, efter at vi blot har ligget kort tid i magnet sengetøj.

Reaktioner

Det er helt individuelt, hvordan hver enkelt person reagerer på brugen af en magnetmadras. Reaktionerne kan komme straks første nat, i løbet af nogle nætter eller først i løbet af nogle uger. Det typiske forløb vil dog være, at man de første 3-4 dage vil opleve træthed. Der kan også ske det modsatte, at nogle føler mere energi fra starten, hvor så træthedsreaktionerne kommer senere.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetsengetøj til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge. Vi anbefaler ikke at man lade et barn sove ved siden af en seng med magnetsengetøj, da dette får jordstråler til at vige uden om sengen i op til ca. 50 cm afstand.

Standard europæisk uld

Standard europæisk Merino uld gør at sengen altid er varm at komme ned i. Ulden afspænder muskler og isolerer. Husstøvmider og skimmelsvampe kan ikke leve i ulden. Derfor kan uld anbefales til personer med allergi- og vejrtrækningsproblemer.

Madrassen kan bruges på begge sider. Den har en stærk effekt på den ene side og svag på den anden.

Madras str.140 x 200 cm