Pude (Magnet Luksus Merino) 40 x 60 cm

Varenummer : 13-640-22
550,00 DKK

På lager

En Luksus Merino magnet hovedpude er lavet af uld fra australske merino får. Ulden er længere og finere end det europæiske merino uld. Denne magnet hovedpude anbefales til mennesker der er varme omkring hovedet. Vi anbefaler at magnetbåndene vender opad, således at man ligger tættest på magnetbåndene. Bemærk at alle vores hovedpuder er med lynlås, og kan reguleres i højden, blot ved at tage indholdet/fyldet ud.

* Obligatoriske felter
  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
  •   Julegaver byttes til 01/02/2023
Beskrivelse

Magnetterapi

En magnet hovedpude med magnetbånd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnet terapi fremmer healingsprocessen.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetpuder til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge.

Luksus Merino uld

Denne uldtype blev skabt med uld specielt udvalgt fra Merino får opdrættet under de særlige klimatiske betingelser i Australien, hvor dagene varme og nætterne er kolde. Mens du sover, på en Luksus Merino magnetpude, vil du opleve en mild varme. Lanolin i ulden beskytter magnetpuden mod snavs, og forhindrer spredning af bakterier. Dette er en uldtype skræddersyet til folk, der værdsætter enkelhed og sundhed.

Fiberfyld

Hvis familien har en, som ikke kan tåle husstøv, er det oplagt at vælge puder med fiberfyld. De kan nemlig vaskes og tumbles igen og igen uden at miste deres blødhed og isolerings evne. Polyester fibre binder ikke fugt og tørre hurtigt, hvilket gør at der ikke er grobund for skimmelsvamp.

Boghvedeskaller

Et godt naturmateriale der giver en meget ventilerende pude, der altid vil føles varm og tør. En pude med boghvedeskaller former sig efter hoved og giver en stabil støtte. Husstøvmider kan ikke leve i boghvedeskallerne. Boghvedeskaller er kendt for deres mulighed for at blive opvarmet og i madrasser som aflastning mod tryksår.

Pude str.40 x 60 cm
Uld pr. m2500g
Hårlængde2,0 cm
Blødhed
Varme
Mulesing friJa