Pude (Magnet Kashmir Diamant) 40 x 60 cm

Varenummer : 13-640-54
850,00 DKK

På lager

En Kashmir magnet hovedpude i Diamant kvalitet er lavet af den fineste og blødeste uld. På forsiden er der boble mønster, mens bagsiden er regelmæssig. Vi anbefaler at magnetbåndene vender opad, så man har mest mulig kontakt med dem. Alle vores hovedpuder er med lynlås, således at de altid kan reguleres i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

* Obligatoriske felter
  • e-m_rket-04-120
Beskrivelse

Magnetterapi

En magnet hovedpude med magnetbånd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnet terapi fremmer healingsprocessen.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetpuder til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge.

Kashmir Diamant

En magnetpude i Kashmir Diamant er til dig der elsker luksusvarer. Uld fra Kashmir bjerggeder er kendt for dens blødhed og lave vægt. En Magnetpude holder dig varm, mens den absorberer fugt, så du altid føler dig tilpas.

Latex spaghetti

Latex fremmer uldens virkning, da det har lignende egenskaber. Latex er et naturprodukt, der nemt kan aflede varme og fugtighed væk fra kroppen, så man undgår overophedning. Latex fyldet er formet som spaghetti, hvilket gør den ekstra ventilerende. Under bearbejdningen forbliver latex åbent i sin cellerstruktur og det opnår derved en særlig åndbarhed og fasthed. Latex er kendt for at bevare formen i årevis og er derfor også en relativ fast pude.

Boghvedeskaller

Et godt naturmateriale der giver en meget ventilerende pude, der altid vil føles varm og tør. En pude med boghvedeskaller former sig efter hoved og giver en stabil støtte. Husstøvmider kan ikke leve i boghvedeskallerne. Boghvedeskaller er kendt for deres mulighed for at blive opvarmet og i madrasser som aflastning mod tryksår.

Pude str.40 x 60 cm
Uld pr. m2560g
Hårlængde1,1 cm
Blødhed
Varme
Mulesing friJa