Pude (Magnet Alpaca Diamant) 40 x 60 cm

Varenummer : 13-640-88
950,00 DKK

På lager

En Alpaca magnet hovedpude i Diamant kvalitet er ekstrem blød, kort i ulden og nem at vedligeholde. Kun den bedste og blødeste uld er brugt til denne magnet hovedpude. Den er nem at vedligeholde og varm at sove på. Anbefales til mennesker der nemt fryser omkring hovedet og ønsker en magnetpude, der er blød og nem at rengøre. Vi anbefaler, at magnetbåndene vender opad, så man har mest mulig kontakt med dem. Bemærk, at alle vores hovedpuder kan tilpasses i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

* Obligatoriske felter
  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
Beskrivelse

Magnetterapi

En magnet hovedpude med magnetbånd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnet terapi fremmer healingsprocessen..

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetpuder til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge.

Alpaca Diamant

Alpaca uld, som hovedsageligt opdrættes i Andesbjergene i Peru og Bolivia, er meget elastisk og stærk, med fremragende isolerende egenskaber. Alpaca magnetpuden er til dig, der elsker varme, da dette produkt er væsentlig varmere end Merino og Kashmir puder. Den er dejlig blød, samtidig med at den er kort og meget tæt. Dette gør at den også er nem at vedligeholde og vil holde sig pæn i mange år.

Latex spaghetti

Latex fremmer uldens virkning, da det har lignende egenskaber. Latex er et naturprodukt, der nemt kan aflede varme og fugtighed væk fra kroppen, så man undgår overophedning. Latex fyldet er formet som spaghetti, hvilket gør den ekstra ventilerende. Under bearbejdningen forbliver latex åbent i sin cellerstruktur og det opnår derved en særlig åndbarhed og fasthed. Latex er kendt for at bevare formen i årevis og er derfor også en relativ fast pude.

Boghvedeskaller

Et godt naturmateriale der giver en meget ventilerende pude, der altid vil føles varm og tør. En pude med boghvedeskaller former sig efter hoved og giver en stabil støtte. Husstøvmider kan ikke leve i boghvedeskallerne. Boghvedeskaller er kendt for deres mulighed for at blive opvarmet og i madrasser som aflastning mod tryksår.

Pude str.40 x 60 cm
Uld pr. m2560g
Hårlængde0,8 cm
Blødhed
Varme
Mulesing friJa