Pude (Kashmir/Kamel) 40 x 60 cm

Varenummer : 23-641-58
400,00 DKK

Ikke på lager

En Kashmir/Kamel hovedpude med Chokolade Kamel uld på den ene side og Kashmir uld på den anden side. Kvaliteten er bedre end Prestige og Kamelen er mørkere. Bemærk, at alle vores hovedpuder er med lynlås, så de let kan reguleres i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
Beskrivelse

Kashmir/Kamel

Denne uld er en kvalitet der ligger imellem Diamant og Prestige. Den er en praktisk mørke brune farve på den ene farve og den en flot hvid farve på den anden. Man kan derved skifte udsenet på pude, ved at vende puden om. Kashmir uld er noget af det bedste man kan få. Kashmir uldpuden er god ti dig der sætter pris på luksus og blødhed. Uldpuden er godt ventilerende, dog stadig lun at ligge på.

Fiberfyld

Hvis familien har en allergiker, er det oplagt at vælge puder med fiberfyld. De kan nemlig vaskes og tumbles igen og igen uden at miste deres blødhed og isolerings evne. Polyester fibre binder ikke fugt og tørre hurtigt, hvilket gør at der ikke er grobund for skimmelsvamp.

Boghvedeskaller

Et godt naturmateriale der giver en meget ventilerende pude, der altid vil føles varm og tør. En pude med boghvedeskaller former sig efter hoved og giver en stabil støtte. Den er allergivenlig, da husstøvmider ikke kan leve i boghvedeskallerne. Boghvedeskaller er kendt for deres mulighed for at blive opvarmet og i madrasser som aflastning mod tryksår.

 

Pude str.40 x 60 cm