Pude (Magnet Kamel Diamant) 40 x 60 cm

Varenummer : 13-642-74
950,00 DKK

På lager

Hovedpuden er mørke brun på den ene side, mens den anden er beige. Med en Kamel magnet hovedpude i Diamant kvalitet, får man kun den fineste og blødeste kameluld. Denne magnet hovedpude er meget tæt i ulden og nem at vedligeholde. Magnetbåndene skal vende opad, så man har mest mulig kontakt med disse. Alle vores hovedpuder er med lynlås, således at de kan tilpasses i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

* Obligatoriske felter
  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
Beskrivelse
Magnetterapi

En magnet hovedpude med magnetbånd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnet terapi fremmer healingsprocessen.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetpuder til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge.

Kamel Diamant

Kamelens uld er et bevis på dens tilpasning til livet i de ekstreme forhold i ørkenen, til beskyttelse mod kulde om natten og forebygge overophedning under usædvanligt høje temperaturer om dagen. Kamelulden er kort og ekstremt tæt. Magnetpuden er hårdfør overfor snavs og slid. I det hele taget er denne magnetpuden et produkt, der holder rigtigt mange år. Kamel er varmere end Merino og Kashmir uld og anbefales derfor til dig, der ofte fryser. Kamel i Diamant kvalitet er til den kræsne bruger, der kun ønsker det bedste. Her er der udelukkende brugt den bedste og blødeste kamel uld.

Boghvedeskaller

Et godt naturmateriale der giver en meget ventilerende pude, der altid vil føles varm og tør. En pude med boghvedeskaller former sig efter hoved og giver en stabil støtte. Husstøvmider kan ikke leve i boghvedeskallerne. Boghvedeskaller er kendt for deres mulighed for at blive opvarmet og i madrasser som aflastning mod tryksår.

The pillow compact

The Pillow – den orthopædiske hovedpude specielt til dig, der har varige skader i nakke eller ryg. Det kan f.eks. være – slidte led, spondylose, skoliose, piskesmæld og diskusprolaps, men også, hvis du har kæbeproblemer, muskelinfiltrationer eller tendens til snorken.

Den specielle 3-deling sikrer at nakke og hoved bliver støttet på den helt rigtige måde, uanset om du ligger på ryggen eller på siden. Ligger du på ryggen falder hovedet let bagover, så nakkehvirvlerne strækkes og adskilles let. Derved slappes musklerne af, og du får en god søvn. Ligger du på siden, skal du over på en af de to sidestykker, der er tykkere end midterstykket. Du skal nemlig have så meget støtte under kinden, at nakke og ryg ligger i samme vandrette plan.

Den forreste del af The Pillow har form som en cylinder, der sikrer at puden bliver holdt på plads helt op til skuldrene. Det sikrer en korrekt hvilestilling hele natten – hver nat. Virkningen af The Pillow er klinisk dokumenteret.

Læs mere om vores hovedpudefyld her.

Pude str.40 x 60 cm
Uld pr. m2560g
Hårlængde1,0 cm
Blødhed
Varme