Pude (Magnet Merino) 50 x 60 cm

Varenummer : 13-651-12
Specialpris 360,00 DKK
Pris: 450,00 DKK

På lager

Denne magnetpude indeholder 2 vekselmagnetbånd. Standard Merino uld er forholdsvis tæt og kort og kan især anbefales til mennesker, der ofte får det for varmt, når de sover. Vi anbefaler, at magnetbåndene vender opad, for at få en optimal effekt. Bemærk, at alle vores hovedpuder er med lynlås, og kan derfor tilpasses i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
  •  Julegaver byttes til 1. feb 2022
Beskrivelse

Magnetterapi

En magnet hovedpude med magnetbånd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnet terapi fremmer healingsprocessen.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetpuder til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge.

Standard Merino

Standard Merino uld stammer fra Europæiske Merino får. Merino fårene stammer oprindeligt fra Australien, men er igennem tiden blevet avlet væk fra den oprindelige race. Ulden er billigere, da den ikke så blød og tæt som Australsk Merino. Dog er Europæisk Merino uldpuder mere ventilerende og derfor gode til personer, der sveder meget. Uldpuden er også god, hvis man alligevel har tænkt sig til lægge sengetøj omkring.

Fiberfyld

Hvis familien har en, der ikke kan tåle husstøv, er det oplagt at vælge puder med fiberfyld. De kan nemlig vaskes og tumbles igen og igen uden at miste deres blødhed og isolerings evne. Polyester fibre binder ikke fugt og tørre hurtigt, hvilket gør at der ikke er grobund for skimmelsvamp.

Pude str.50 x 60 cm
Uld pr. m2450g
Hårlængde1,2 cm
Blødhed
Varme