Pude (Magnet Luksus Merino) 50 x 60 cm

Varenummer : 13-651-22
649,00 DKK

På lager

En Luksus Merino magnetpude er lavet af Australsk Merino uld. Ulden er længere og blødere end standard Merino uld. Denne Magnetpude anbefales til mennesker, der er varme omkring hovedet. Vi anbefaler, at magnetbåndene vender opad, så man har mest mulig kontakt med disse. Bemærk, at alle vores hovedpuder er med lynlås, og kan således tilpasses i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
e-m_rket-04-120
Beskrivelse

Magnetterapi

En magnet hovedpude med magnetbånd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnet terapi fremmer healingsprocessen.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetpuder til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge.

Vores standard pudefyld

Vores puder er fyldt med en unik kombination af silikonekugler og hukommelsesskumstykker. Dette fyld giver dig det bedste fra begge verdener. Silikonekuglerne sikrer dig en behagelig og blød fornemmelse, mens hukommelsesskumstykkerne tilføjer holdbarhed og bevarer pudeformen selv ved langvarig brug. Desuden er vores fyld let at vedligeholde, da det nemt kan vaskes i vaskemaskinen og tørres i tørretumbleren. Dette gør det praktisk og bekymringsfrit at holde dine puder friske og rene.

Luksus Merino

Denne Magnetpude er lavet med uld specielt udvalgt fra Merino får opdrættet under de særlige klimatiske forhold i Australien, hvor nætterne er kolde og dagene varme. Når du sover, på en Luksus Merino magnetpude, vil du mærke en mild varme. Lanolin i ulden beskytter magnetpuden mod skidt, og forhindrer spredning af bakterier. Magnetpuden er skræddersyet til folk, der værdsætter enkelhed og sundhed.

Pude str.50 x 60 cm
Uld pr. m2500g
Hårlængde2,0 cm
Blødhed
Varme
Mulesing friJa