Pude (Magnet Kashmir Prestige) 50 x 60 cm

Varenummer : 13-652-42
725,00 DKK

På lager

En Kashmir magnet hovedpude i Prestige kvalitet er blød, kort i ulden og nem at vedligeholde. Den er holdbar, i god kvalitet og god til personer der ønsker det lunt omkring hovedet. Vi anbefaler at magnetbåndene vender opad mod hovedet, for at få en optimal effekt. Bemærk, at alle vores hovedpuder er med lynlås, så de nemt kan tilpasses i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

  • e-m_rket-04-120
Beskrivelse

Magnetterapi

En magnet hovedpude med magnetbånd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnet terapi fremmer healingsprocessen.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetpuder til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge.

Vores standard pudefyld

Vores puder er fyldt med en unik kombination af silikonekugler og hukommelsesskumstykker. Dette fyld giver dig det bedste fra begge verdener. Silikonekuglerne sikrer dig en behagelig og blød fornemmelse, mens hukommelsesskumstykkerne tilføjer holdbarhed og bevarer pudeformen selv ved langvarig brug. Desuden er vores fyld let at vedligeholde, da det nemt kan vaskes i vaskemaskinen og tørres i tørretumbleren. Dette gør det praktisk og bekymringsfrit at holde dine puder friske og rene.

Kashmir Prestige

En Kashmir Prestige magnet hovedpude er til dig, der ønsker luksus. Uld fra Kashmir bjerggeder er berømt for dens blødhed og lave vægt. Uldpuden holder dig varm, mens den absorberer fugtighed, så du altid føler velbehag.

Pude str.50 x 60 cm
Uld pr. m2520g
Hårlængde1,3 cm
Blødhed
Varme
Mulesing friJa