Pude (Magnet Kashmir Diamant) 50 x 60 cm

Varenummer : 13-652-54
949,00 DKK

På lager

En Kashmir Diamant magnet hovedpude 50 x 60 cm i den fineste og blødeste Kashmir uld. På forsiden er der boble mønster, mens bagsiden er uden mønster. Vi anbefaler at magnetbåndene vender opad , således at man har mest kontakt til disse. Fyldet består af latex spaghetti og kan tages ud, så magnetpuden får den ønskede højde.

  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
e-m_rket-04-120
Beskrivelse

Magnetterapi

En magnet hovedpude med magnetbånd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnet terapi fremmer healingsprocessen.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetpuder til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge.

Latex spaghetti

Latex fremmer uldens virkning, da det har lignende egenskaber. Latex er et naturprodukt, der nemt kan aflede varme og fugtighed væk fra kroppen, så man undgår overophedning. Latex fyldet er formet som spaghetti, hvilket gør den ekstra ventilerende. Under bearbejdningen forbliver latex åbent i sin cellerstruktur og det opnår derved en særlig åndbarhed og fasthed. Latex er kendt for at bevare formen i årevis og er derfor også en relativ fast pude.

Kashmir Diamant

En Kashmir Diamant uldpude er til dig der foretrækker luksus varer. Uld fra Kashmir bjerggeder er berømt for dens blødhed og lave vægt. Uldpuden holder dig varm, mens den absorberer fugtighed, så du altid føler velbehag.

Pude str.50 x 60 cm
Uld pr. m2560g
Hårlængde1,1 cm
Blødhed
Varme
Mulesing friJa