Pude (Magnet Kashmir/Kamel) 50 x 60 cm

Varenummer : 13-652-57
Specialpris 519,00 DKK
Pris: 650,00 DKK

På lager

Denne Kashmir/Kamel magnetpude er med Kamel på den ene side og Kashmir på den anden. Puden er let og luftig. Ulden er blød og nem at vedligeholde. Kvaliteten er bedre end Prestige kvaliteten. Vi anbefaler, at magnetbåndene vender opad, så man har mest mulig kontakt med disse. Der er lynlås i alle vores hovedpuder, således, at man altid kan tilpasse højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
  •   Julegaver byttes til 01/02/2023
Beskrivelse

Magnetterapi

En magnet hovedpude med magnetbånd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnet terapi fremmer healingsprocessen.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetpuder til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge.

Kashmir/kamel

Denne uld er en uldtype der kvalitets mæssigt ligger imellem Diamant og Prestige. Den har en praktisk brune farve på den ene side og den er hvid på den anden. Man kan derved skifte udsenet på pude, ved at vende uldpuden om. Kashmir uld er noget af det bedste man kan få. Kashmir uldpuden er god til dig, der sætter pris på luksus og blødhed. Kashmir/Kamel puden er godt ventilerende, dog stadig lun at ligge på.

Latex spaghetti

Latex fremmer uldens virkning, da det har lignende egenskaber. Latex er et naturprodukt, der nemt kan aflede varme og fugtighed væk fra kroppen, så man undgår overophedning. Latex fyldet er formet som spaghetti, hvilket gør den ekstra ventilerende. Under bearbejdningen forbliver latex åbent i sin cellerstruktur og det opnår derved en særlig åndbarhed og fasthed. Latex er kendt for at bevare formen i årevis og er derfor også en relativ fast pude.

Pude str.50 x 60 cm
Uld pr. m2520g
Hårlængde1,3 cm
Blødhed
Mulesing friJa