Pude (Magnet Koksgrå Alpaca) 50 x 60 cm

Varenummer : 13-652-93
Specialpris 519,00 DKK
Pris: 650,00 DKK

På lager

Alpaca magnetpude i Koksgrå Alpaca er lang og blød i ulden. Den er nem at vedligeholde og i god kvalitet. Uldpuden er grå på begge sider og med latex spaghetti fyld. På forsiden er der boble mønster, mens bagsiden er regelmæssig. Vi anbefaler, at magnetbåndene vender opad, så man har mest mulig kontakt med disse. Bemærk, at alle vores hovedpuder er med lynlås, således at de kan tilpasses i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
Beskrivelse

Magnetterapi

En magnet hovedpude med magnetbånd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnet terapi fremmer healingsprocessen.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetpuder til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge.

Koksgrå Alpaca

Alpaca uldpuden er blød og lang i hårene og har en en flot mørkegrå farve. Alpaca Prestige er den billige version af Alpaca uld, derfor er den lidt mindre blød og tæt. Den er dog stadig blødere end Merino ulden.

Latex spaghetti

Latex fremmer uldens virkning, da det har lignende egenskaber. Latex er et naturprodukt, der nemt kan aflede varme og fugtighed væk fra kroppen, så man undgår overophedning. Latex fyldet er formet som spaghetti, hvilket gør den ekstra ventilerende. Under bearbejdningen forbliver latex åbent i sin cellerstruktur og det opnår derved en særlig åndbarhed og fasthed. Latex er kendt for at bevare formen i årevis og er derfor også en relativ fast pude.

Pude str.50 x 60 cm
Uld pr. m2520g
Hårlængde1,6 cm
Blødhed
Mulesing friJa