Pude (Magnet Luksus Merino) 40 x 70 cm

Varenummer : 13-740-22
600,00 DKK

På lager

En Luksus Merino magnetpude er lavet af Australsk Merino uld. Ulden er længere og blødere end standard Merino uld. Denne Magnetpuden anbefales til mennesker, der er varme omkring hovedet. Vi anbefaler at magnetbåndene vender opad, så man har mest mulig kontakt til disse. Alle vores hovedpuder er med lynlås, således at de kan tilpasses i højden, blot ved at tage indholdet/fyldet ud.

* Obligatoriske felter
  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
Beskrivelse

Magnetterapi

En magnet hovedpude med magnetbånd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnet terapi fremmer healingsprocessen.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetpuder til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge.

Luksus Merino

Denne Magnetpude er lavet med uld specielt udvalgt fra Merino får opdrættet under de særlige klimatiske forhold i Australien, hvor nætterne er kolde og dagene varme. Når du sover, på en Luksus Merino magnetpude, vil du mærke en mild varme. Lanolin i ulden beskytter magnetpuden mod skidt, og forhindrer spredning af bakterier. Magnetpuden er skræddersyet til folk, der værdsætter enkelhed og sundhed.

Fiberfyld

Hvis familien har en, der ikke kan tåle husstøv, er det oplagt at vælge puder med fiberfyld. De kan nemlig vaskes og tumbles igen og igen uden at miste deres blødhed og isolerings evne. Polyester fibre binder ikke fugt og tørre hurtigt, hvilket gør at der ikke er grobund for skimmelsvamp.

The pillow compact

The Pillow – den orthopædiske hovedpude specielt til dig, der har varige skader i nakke eller ryg. Det kan f.eks. være – slidte led, spondylose, skoliose, piskesmæld og diskusprolaps, men også, hvis du har kæbeproblemer, muskelinfiltrationer eller tendens til snorken.

Den specielle 3-deling sikrer at nakke og hoved bliver støttet på den helt rigtige måde, uanset om du ligger på ryggen eller på siden. Ligger du på ryggen falder hovedet let bagover, så nakkehvirvlerne strækkes og adskilles let. Derved slappes musklerne af, og du får en god søvn. Ligger du på siden, skal du over på en af de to sidestykker, der er tykkere end midterstykket. Du skal nemlig have så meget støtte under kinden, at nakke og ryg ligger i samme vandrette plan.

Den forreste del af The Pillow har form som en cylinder, der sikrer at puden bliver holdt på plads helt op til skuldrene. Det sikrer en korrekt hvilestilling hele natten – hver nat. Virkningen af The Pillow er klinisk dokumenteret.

 

Pude str.40 x 70 cm
Uld pr. m2500g
Hårlængde2,0 cm
Blødhed
Varme
Mulesing friJa