Pude (Magnet Alpaca Diamant) 40 x 70 cm

Varenummer : 13-740-88
850,00 DKK

På lager

En Alpaca magnet hovedpude i Diamant kvalitet er ekstrem blød, kort i ulden og nem at vedligeholde. Kun den bedste og blødeste uld er brugt til denne magnet hovedpude. Den er nem at vedligeholde og varm at sove på. Anbefales til mennesker der nemt fryser omkring hovedet og ønsker en magnetpude, der er blød og nem at rengøre. Vi anbefaler, at magnetbåndene vender opad, så man har mest mulig kontakt med dem. Bemærk, at alle vores hovedpuder kan tilpasses i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

* Obligatoriske felter
  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
Beskrivelse

Magnetterapi

En magnet hovedpude med magnetbånd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnet terapi fremmer healingsprocessen..

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetpuder til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge.

Alpaca Diamant

Alpaca uld, opdrættes hovedsageligt i Andesbjergene i Peru og Bolivia og er meget elastisk og stærk, med fremragende isolerende egenskaber. En Alpaca uldpude er til dig, der elsker varme, da dette produkt er væsentlig varmere end Merino og Kashmir uldpuder. Den er dejlig blød, samtidig med at den er kort og meget tæt. Dette gør at den også er nem at vedligeholde og vil holde sig pæn i mange år.

Latex spaghetti

Latex fremmer uldens virkning, da det har lignende egenskaber. Latex er et naturprodukt, der nemt kan aflede varme og fugtighed væk fra kroppen, så man undgår overophedning. Latex fyldet er formet som spaghetti, hvilket gør den ekstra ventilerende. Under bearbejdningen forbliver latex åbent i sin cellerstruktur og det opnår derved en særlig åndbarhed og fasthed. Latex er kendt for at bevare formen i årevis og er derfor også en relativ fast pude.

The pillow compact

The Pillow – den orthopædiske hovedpude specielt til dig, der har varige skader i nakke eller ryg. Det kan f.eks. være – slidgigt, spondylose, skoliose, piskesmæld og diskusprolaps, men også, hvis du har kæbesmerter, muskelinfiltrationer eller tendens til snorken.

Den specielle 3-deling sikrer at nakke og hoved bliver støttet på den helt rigtige måde, uanset om du ligger på ryggen eller på siden. Ligger du på ryggen falder hovedet let bagover, så nakkehvirvlerne strækkes og adskilles let. Derved slappes musklerne af, smerterne lindres, og du får en god søvn. Ligger du på siden, skal du over på en af de to sidestykker, der er tykkere end midterstykket. Du skal nemlig have så meget støtte under kinden, at nakke og ryg ligger i samme vandrette plan.

Den forreste del af The Pillow har form som en cylinder, der sikrer at puden bliver holdt på plads helt op til skuldrene. Det sikrer en korrekt hvilestilling hele natten – hver nat. Virkningen af The Pillow er klinisk dokumenteret.

Pude str.40 x 70 cm
Uld pr. m2560g
Hårlængde1,2 cm
Blødhed
Mulesing friJa