Pude (Magnet Merino) 40 x 70 cm

Varenummer : 13-741-12
Specialpris 360,00 DKK
Pris: 450,00 DKK

På lager

Standard Merino magnetpuden er behageligt ventilerende og kan købes til en fornuftig pris. Dette gør dog ikke kvaliteten dårligere. Magnetpuden er forholdsvis tæt og kort og kan anbefales til mennesker, der ofte får det for varmt, når de sover. Vi anbefaler, at magnetbåndene vender opad, så man har mest mulig kontakt med dem. Bemærk, at alle vores hovedpuder er med lynlås, og kan derfor tilpasses i højden, blot ved at tage indholdet/fyldet ud.

  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
  •  Julegaver byttes til 1. feb 2022
Beskrivelse

Magnetterapi

En magnet hovedpude med magnetbånd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnet terapi fremmer healingsprocessen.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetpuder til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge.

Fiberfyld

Hvis familien har en, der ikke kan tåle husstøv, er det oplagt at vælge puder med fiberfyld. De kan nemlig vaskes og tumbles igen og igen uden at miste deres blødhed og isolerings evne. Polyester fibre binder ikke fugt og tørre hurtigt, hvilket gør at der ikke er grobund for skimmelsvamp.

Standard Merino

De europæiske Merino får er avlet efter andre standarder end de australsk og ulden er derfor lidt mindre blød. Man får til gengæld rigtig meget for pengene, når man køber en Standard Merino ulddyne. Hvis man ønsker at bruge sengetøj på sin ulddyne er Standard Merino også et godt valg. Dog mister ulddynen lidt af sin virkning, når der kommer betræk på.

Pude str.40 x 70 cm
Uld pr. m2450g
Hårlængde1,9 cm
Blødhed
Varme