Pude (Magnet Kamel Diamant) 40 x 70 cm

Varenummer : 13-742-74
1.000,00 DKK

På lager

Magnetpuden er har mørke brun kamel på den ene side, mens den anden er beige. Med en Kamel Diamant magnetpude får man kun den fineste og blødeste kameluld. Denne magnetpude er meget tæt i ulden og nem at vedligeholde. Magnetbåndene bør vende opad mod hovedet, således at man ligger tættest på disse, for en optimal effekt. Alle vores hovedpuder er med lynlås, så man altid kan tilpasse højden, blot ved at tage indholdet/fyldet ud.

  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
Beskrivelse

Magnetterapi

En magnet hovedpude med magnetbånd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet. Magnet terapi fremmer healingsprocessen.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetpuder til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge.

Fiberfyld

Hvis familien har en, der ikke kan tåle husstøv, er det oplagt at vælge puder med fiberfyld. De kan nemlig vaskes og tumbles igen og igen uden at miste deres blødhed og isolerings evne. Polyester fibre binder ikke fugt og tørre hurtigt, hvilket gør at der ikke er grobund for skimmelsvamp.

Kamel Diamant

Kamelen lever i de ekstreme forhold i ørkenen og dens uld er et bevis på dens tilpasning til livet i ørkenen. Ulden beskyttelser kamelen mod kulde om natten og forebygge overophedning under usædvanligt høje temperaturer om dagen. Magnetpuden er kort i ulden og ekstremt tæt. Den er hårdfør overfor snavs og slid. Det er et produkt der holder rigtigt mange år. Kamel magnetpuden er varmere end Merino og Kashmir magnetpuder og anbefales derfor til dig, der ofte fryser. Kamel Diamant er til den kræsne bruger, der kun ønsker det bedste. Her er der kun brugt den bedste og blødeste kamel uld.

Pude str.40 x 70 cm
Uld pr. m2560g
Hårlængde1,0 cm
Blødhed
Varme