Magnetmadras (Antibakteriel betræk 4 terapi)

Varenummer : 14-000-02
2.199,00 DKK

Ikke på lager

Denne 4 terapi magnetmadras indeholder 4 terapier. Magneter, negative ioner, infrarød terapi og germanium. Omkring 4 terapimadrassen er et Silvercare betræk, der har en bakteriedræbende effekt og beskytter madrassen mod skidt m.m.. Silvercare betrækket kan tages af og vaskes.

  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
e-m_rket-04-120
Beskrivelse

Hvad er en 4 terapi magnetmadras

4 terapi magnetmadrassen skaber de optimale forhold til en sundere og mere udhvilet søvn. Du kan opleve at dine muskler og led blive mere bevægelige. Magneter arbejder med muskler og blodcirkulation. Negative ioner kan rense blodet og afbalancere det autonome nervesystem. Germanium balancerer mængden af positive og negative ioner. Infrarød påvirker iltindhold i blodet og blodcirkulationen.

Det er meget forskelligt, hvordan mennesker reagere. Nogle vil føle en forandring med det samme, mens andre skal bruge mere tid. Selv mennesker med samme symptomer kan reagere vidt forskelligt.

Reaktioner

Det er helt individuelt, hvordan hver enkelt person reagerer på brugen af en 4 terapi magnetmadras. Reaktionerne kan komme straks første nat, i løbet af nogle nætter eller først i løbet af nogle uger. Det typiske forløb vil dog være, at man de første 3-4 dage vil opleve træthed. Der kan også ske det modsatte, at nogle føler mere energi fra starten, hvor så træthedsreaktionerne kommer senere.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetsengetøj til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge. Vi anbefaler ikke at man lade et barn sove ved siden af en seng med magnetsengetøj, da dette får jordstråler til at vige uden om sengen i op til ca. 50 cm afstand.

Silvercare

Silvercare består af 95% polyester og 5% nanosølv. Sølvpartikerne er ca. 10-100 nanometer. Mennesker har længe anerkendt brugen af sølv som et naturligt antibiotikum. Nogle historikere mener det også er derfor man begyndte at spise med sølvtøj. Sølv bliver nogle gange stadig brugt udenpå medicinsk udstyr for at minimere bakterievækst. I løbet af det sidste årti har sølvets anvendelse, som bakteriedræber vokset dramatisk. Det bliver både brugt til at undgå bakterievækst og neutralisere bakterier. Der er endnu ikke fundet nogle skadelige virkninger ved sølv og det er derfor helt sikkert at bruge.

Tilbagekøbsforsikring

Du har hos Danolan mulighed for at tilkøbe tilbagekøbsforsikring på vores magnetmadrasser. Prisen er kun 100kr for 6 ugers prøvetid og 200kr for 12 ugers prøvetid, som ikke refunderes. Du sikre dig herved for at vi vil købe din brugte magnetmadras retur til samme pris, som du selv har givet. Du har i prøveperioden mulighed for at teste dine reaktioner og behagligheden ved brug af magnetmadrassen. I prøveperioden skal du bruge lagen og eventuel tilbage sendelse skal ske for egen regning.

Terapi typeMest effektive
Varme