Ulddyne (Antibakteriel betræk)

Varenummer : 22-000-02
895,00 DKK

På lager

Denne ulddyne er med uld indeni og med silvercare betræk udenpå. En super god ulddyne til dem der aldrig har sovet i uld og er i tvivl om en ulddyne er for dem. Den er nemlig en mellemting imellem en normal dyne og en ulddyne. Vi anbefaler man bruger naturligt sengetøj udenpå denne ulddyne f.eks. bomuld eller silke, så man stadig får gavn af uldens gode ventilerende egenskaber.

  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
  •   Julegaver byttes til 01/02/2023
Beskrivelse

Ulddyne

En ulddyne er god både til mennesker der fryser, men også til dem der har det for varmt, da uld har nogle gode ventilende egenskaber. Man vil altid have en behagelig stabil temperatur under en ulddyne, hvilket giver en roligere søvn. Denne ulddyne kan både bruges om vinteren og om sommeren. Hvis man alligevel skulle svede lidt optager ulden hurtigt fugten og afgiver den til rummet, så ulddynen aldrig vil føles fugtig.

Silvercare

Dette betræk har en bakteriedræbende effekt, ligesom ulden også er bakteriedræbende. Selvom Silvercaren er hvid har den også en smudsafvisende effekt, der gør at ulddynen vil holde sig pæn i mange år. Silvercare består af 95% polyester og 5% nanosølv. Sølvpartikerne er ca. 10-100 nanometer. Mennesker har længe anerkendt brugen af sølv som et naturligt antibiotikum. Nogle historikere mener det også er derfor man begyndte at spise med sølvtøj. Sølv bliver nogle gange stadig brugt udenpå medicinsk udstyr for at minimere bakterievækst. I løbet af det sidste årti har sølvets anvendelse, som bakteriedræber vokset dramatisk. Det bliver både brugt til at undgå bakterievækst og neutralisere bakterier. Der er endnu ikke fundet nogle skadelige virkninger ved sølv og det er derfor helt sikkert at bruge.

Vægt2,3 kg
Tykkelse1,5 cm
Varme
Bøjelighed