Pude (Merino) 40 x 60 cm

Varenummer : 23-640-12
200,00 DKK

På lager

Standard Merino uldpuden er behageligt ventilerende og kan købes til en fornuftig pris. Dette gør dog ikke kvaliteten dårligere. Uldpuden er forholdsvis tæt og kort og kan anbefales til mennesker, der ofte får det for varmt, når de sover. Bemærk, at alle vores hovedpuder er med lynlås, så de nemt kan tilpasses i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

* Obligatoriske felter
  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
  •   Julegaver byttes til 01/02/2023
Beskrivelse

Standard Merino

Standard Merino uld kommer fra Europæiske Merino får. Merino fårene stammer oprindeligt fra Australien, men er med tiden blevet avlet væk fra den oprindelige race. Uldpuden er anderledes, da den ikke så blød og tæt som Australsk Merino. Dog er Europæisk Merino ulden mere ventilerende og derfor god til personer, der sveder meget. Ulden er også god, hvis man vil lægge sengetøj på.

Fiberfyld

Hvis familien har en allergiker, er det oplagt at vælge puder med fiberfyld. De kan nemlig vaskes og tumbles igen og igen uden at miste deres blødhed og isolerings evne. Polyester fibre binder ikke fugt og tørre hurtigt, hvilket gør at der ikke er grobund for skimmelsvamp.

Boghvedeskaller

Et godt naturmateriale der giver en meget ventilerende pude, der altid vil føles varm og tør. En pude med boghvedeskaller former sig efter hoved og giver en stabil støtte. Den er allergivenlig, da husstøvmider ikke kan leve i boghvedeskallerne. Boghvedeskaller er kendt for deres mulighed for at blive opvarmet og i madrasser som aflastning mod tryksår.

Pude str.40 x 60 cm
Uld pr. m2450g
Hårlængde1,2 cm
Blødhed
Mulesing friJa