Pude (Luksus Merino) 40 x 60 cm

Varenummer : 23-640-22
Specialpris 249,00 DKK
Pris: 350,00 DKK

På lager

En Luksus Merino uldhovedpuden er lavet af uld fra australske merino får. Ulden er længere og finere end det europæiske merino uld. Denne uld hovedpude anbefales til mennesker, der er varme omkring hovedet. Alle vores hovedpuder er med lynlås, således at de kan tilpasses i højden, blot ved at tage indholdet/fyldet ud.

* Obligatoriske felter
  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
Beskrivelse

Luksus Merino

Denne kollektion blev skabt med uld specielt udvalgt fra Merino får opdrættet under de særlige klimatiske betingelser i Australien, hvor nætterne er kolde og dagene varme. Mens du sover, på en Luksus Merino uldpude, vil du opleve en mild varme. Lanolin i ulden beskytter uldpuden mod snavs, og forhindrer spredning af bakterier. Dette er en kollektion skræddersyet til folk, der værdsætter enkelhed og sundhed.

Fiberfyld

Hvis familien har en allergiker, er det oplagt at vælge puder med fiberfyld. De kan nemlig vaskes og tumbles igen og igen uden at miste deres blødhed og isolerings evne. Polyester fibre binder ikke fugt og tørre hurtigt, hvilket gør at der ikke er grobund for skimmelsvamp.

Boghvedeskaller

Et godt naturmateriale der giver en meget ventilerende pude, der altid vil føles varm og tør. En pude med boghvedeskaller former sig efter hoved og giver en stabil støtte. Den er allergivenlig, da husstøvmider ikke kan leve i boghvedeskallerne. Boghvedeskaller er kendt for deres mulighed for at blive opvarmet og i madrasser som aflastning mod tryksår.

Pude str.40 x 60 cm
Uld pr. m2500g
Hårlængde2,0 cm
Blødhed
Mulesing friJa