Pude (Økologisk Merino) 40 x 60 cm

Varenummer : 23-640-32
450,00 DKK

På lager

Denne uld hovedpude er produceret af uld fra økologiske får og behandlet efter økologiske standarder. Uldpuden er holdbar og i god kvalitet. Anbefales til mennesker, der er varme omkring hovedet. Bemærk, at der er lynlås i alle vores hovedpuder, således at de nemt kan reguleres i højden blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

* Obligatoriske felter
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
e-m_rket-04-120
Beskrivelse

Økologisk Merino

Alle associerer New Zealand med sit rene landskab, smukke bjergkæder og dets græssende får. Uldpuder af økologisk Merino har gode isolerende egenskaber og giver fremragende beskyttelse mod kulde. Det er fleksibelt, holdbart og først og fremmest er det fremstillet af økologisk opdrættede får. Denne økologiske Merino uldpude er kort, tæt og blød i ulden. Du får her et kvalitets produkt af 100% ren uld, produceret helt naturligt.

Latex spaghetti

Latex fremmer uldens virkning, da det har lignende egenskaber. Latex er et naturprodukt, der nemt kan aflede varme og fugtighed væk fra kroppen, så man undgår overophedning. Latex fyldet er formet som spaghetti, hvilket gør den ekstra ventilerende. Under bearbejdningen forbliver latex åbent i sin cellerstruktur og det opnår derved en særlig åndbarhed og fasthed. Latex er kendt for at bevare formen i årevis og er derfor også en relativ fast pude.

Boghvedeskaller

Et godt naturmateriale der giver en meget ventilerende pude, der altid vil føles varm og tør. En pude med boghvedeskaller former sig efter hoved og giver en stabil støtte. Den er allergivenlig, da husstøvmider ikke kan leve i boghvedeskallerne. Boghvedeskaller er kendt for deres mulighed for at blive opvarmet og i madrasser som aflastning mod tryksår.

Pude str.40 x 60 cm
Uld pr. m2520g
Hårlængde1,2 cm
Blødhed
Mulesing friJa

Andre så også