Pude (Kashmir Prestige) 40 x 60 cm

Varenummer : 23-640-42
425,00 DKK

På lager

En Kashmir uld hovedpude i Prestige kvalitet er blød, kort i ulden og nem at vedligeholde. Den er holdbar, i god kvalitet og god til personer, der ønsker det lunt omkring hovedet. Bemærk at alle vores hovedpuder er med lynlås, og kan derfor reguleres i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

  • Køb 2 for 399,00 DKK pr. stk. og spar 7%
* Obligatoriske felter
  • e-m_rket-04-120
Beskrivelse

Kashmir Prestige

En Kashmir Prestige uld hovedpude er til dig, der ønsker luksus. Uld fra Kashmir bjerggeder er berømt for dens blødhed og lave vægt. Uldpuden holder dig varm, mens den absorberer fugtighed, så du altid føler velbehag.

Vores standard pudefyld

Vores puder er fyldt med en unik kombination af silikonekugler og hukommelsesskumstykker. Dette fyld giver dig det bedste fra begge verdener. Silikonekuglerne sikrer dig en behagelig og blød fornemmelse, mens hukommelsesskumstykkerne tilføjer holdbarhed og bevarer pudeformen selv ved langvarig brug. Desuden er vores fyld let at vedligeholde, da det nemt kan vaskes i vaskemaskinen og tørres i tørretumbleren. Dette gør det praktisk og bekymringsfrit at holde dine puder friske og rene.

Boghvedeskaller

Et godt naturmateriale der giver en meget ventilerende pude, der altid vil føles varm og tør. En pude med boghvedeskaller former sig efter hoved og giver en stabil støtte. Den er allergivenlig, da husstøvmider ikke kan leve i boghvedeskallerne. Boghvedeskaller er kendt for deres mulighed for at blive opvarmet og i madrasser som aflastning mod tryksår.

Pude str.40 x 60 cm
Uld pr. m2520g
Hårlængde1,3 cm
Blødhed
Mulesing friJa