Pude (Kashmir Diamant) 40 x 60 cm

Varenummer : 23-640-54
650,00 DKK

På lager

En Kashmir uldhovedpude i Diamant kvalitet er lavet af den fineste og blødeste uld. På forsiden er der boble mønster, mens bagsiden er uden mønster. Alle vores hovedpuder er med lynlås, så de let kan tilpasses i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

* Obligatoriske felter
  • e-m_rket-04-120
Beskrivelse

Kashmir Diamant

En uldpude i Kashmir Diamant er til dig der elsker luksusvarer. Uld fra Kashmir bjerggeder er kendt for dens blødhed og lave vægt. En Uldpude holder dig varm, mens den absorberer fugt, så du altid føler dig tilpas.

Latex spaghetti

Latex fremmer uldens virkning, da det har lignende egenskaber. Latex er et naturprodukt, der nemt kan aflede varme og fugtighed væk fra kroppen, så man undgår overophedning. Latex fyldet er formet som spaghetti, hvilket gør den ekstra ventilerende. Under bearbejdningen forbliver latex åbent i sin cellerstruktur og det opnår derved en særlig åndbarhed og fasthed. Latex er kendt for at bevare formen i årevis og er derfor også en relativ fast pude.

Boghvedeskaller

Et godt naturmateriale der giver en meget ventilerende pude, der altid vil føles varm og tør. En pude med boghvedeskaller former sig efter hoved og giver en stabil støtte. Den er allergivenlig, da husstøvmider ikke kan leve i boghvedeskallerne. Boghvedeskaller er kendt for deres mulighed for at blive opvarmet og i madrasser som aflastning mod tryksår.

Pude str.40 x 60 cm
Uld pr. m2560g
Hårlængde1,1 cm
Blødhed
Mulesing friJa