Pude (Alpaca Diamant) 40 x 60 cm

Varenummer : 23-640-88
750,00 DKK

På lager

En Alpaca hovedpude i Diamant kvalitet er ekstrem blød, kort i ulden og nem at vedligeholde. Kun den bedste og blødeste uld er brugt til denne uld hovedpude. Den er nem at vedligeholde og varm at sove på. Anbefales til mennesker der nemt fryser omkring hovedet og ønsker en uldpude, der er blød og nem at rengøre. Alle vores hovedpuder er med lynlås, og kan reguleres i højden, blot ved at tage indholdet/fyldet ud.

* Obligatoriske felter
  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
  •   Julegaver byttes til 01/02/2023
Beskrivelse

Alpaca Diamant

Alpaca uld, som hovedsageligt opdrættes i Andesbjergene i Peru og Bolivia, er meget elastisk og stærk, med fremragende isolerende egenskaber. Alpaca ulden er til dig, der elsker varme, da dette produkt er væsentlig varmere end Merino og Kashmir. Den er dejlig blød, samtidig med at den er kort og meget tæt. Dette gør at den også er nem at vedligeholde og vil holde sig pæn i mange år.

Latex spaghetti

Latex fremmer uldens virkning, da det har lignende egenskaber. Latex er et naturprodukt, der nemt kan aflede varme og fugtighed væk fra kroppen, så man undgår overophedning. Latex fyldet er formet som spaghetti, hvilket gør den ekstra ventilerende. Under bearbejdningen forbliver latex åbent i sin cellerstruktur og det opnår derved en særlig åndbarhed og fasthed. Latex er kendt for at bevare formen i årevis og er derfor også en relativ fast pude.

Boghvedeskaller

Et godt naturmateriale der giver en meget ventilerende pude, der altid vil føles varm og tør. En pude med boghvedeskaller former sig efter hoved og giver en stabil støtte. Den er allergivenlig, da husstøvmider ikke kan leve i boghvedeskallerne. Boghvedeskaller er kendt for deres mulighed for at blive opvarmet og i madrasser som aflastning mod tryksår.

Pude str.40 x 60 cm
Uld pr. m2560g
Hårlængde0,8 cm
Blødhed
Mulesing friJa