Pude (Merino) 40 x 60 cm m/ bladmønster

Varenummer : 23-641-15
200,00 DKK

Ikke på lager

Denne uldpude er med et brunt bladmønster på forsiden, mens bagsiden er hvid. Standard Merino er behageligt ventilerende, forholdsvis tæt og kort og kan især anbefales til mennesker, der ofte får det for varmt, når de sover. Alle vores hovedpuder er med lynlås, og kan derfor tilpasses i højden blot ved at tage indholdet/fyldet ud.

  • e-m_rket-04-120
Beskrivelse

Standard Merino

Standard Merino uld kommer fra Europæiske Merino får. De europæiske Merino får stammer oprindeligt fra Australien, men er igennem tiden blevet avlet væk fra den oprindelige race. Ulden er billigere, da den ikke så blød og tæt som Australsk Merino. Dog er Europæisk Merino uldpuder mere ventilerende og derfor gode til personer, der sveder meget. Uldpuden er også god, hvis man alligevel har tænkt sig til lægge sengetøj omkring.

Fiberfyld

Hvis familien har en allergiker, er det oplagt at vælge puder med fiberfyld. De kan nemlig vaskes og tumbles igen og igen uden at miste deres blødhed og isolerings evne. Polyester fibre binder ikke fugt og tørre hurtigt, hvilket gør at der ikke er grobund for skimmelsvamp.

 

Pude str.40 x 60 cm
Uld pr. m2450g
Hårlængde1,2 cm
Blødhed
Mulesing friJa