Pude (Kamel Prestige) 40 x 60 cm-Latex spaghetti

Varenummer : 23-642-62
450,00 DKK

På lager

Denne Kamel uldpude i Prestige kvalitet er kort og blød. Den er i god kvalitet og nem at vedligeholde. Den har den praktiske mørkebrune kamel på begge sider af puden. Bemærk, at alle vores hovedpuder er med lynlås, og kan tilpasses i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud

  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
  •  Julegaver byttes til 1. feb 2022
Beskrivelse

Kamel Prestige

Kamelen har tilpasset sig livet i den ekstreme ørkenen. Uldpuden er kort og tæt i ulden. Den er hårdfør overfor snavs og slid. I det hele taget er det et produkt, der holder rigtigt mange år. En Kamel uldpude er varmere end Merino og Kashmir puder og anbefales derfor til dig, der ofte fryser.

Vareinformation

Uld pr. m2:520 gr.Hårlængde:1,2 cmBlødhed: Varme:   Uldtyper   Uldens egenskaber

Latex spaghetti

Latex fremmer uldens virkning, da det har lignende egenskaber. Latex er et naturprodukt, der nemt kan aflede varme og fugtighed væk fra kroppen, så man undgår overophedning. Latex fyldet er formet som spaghetti, hvilket gør den ekstra ventilerende. Under bearbejdningen forbliver latex åbent i sin cellerstruktur og det opnår derved en særlig åndbarhed og fasthed. Latex er kendt for at bevare formen i årevis og er derfor også en relativ fast pude.

Boghvedeskaller

Et godt naturmateriale der giver en meget ventilerende pude, der altid vil føles varm og tør. En pude med boghvedeskaller former sig efter hoved og giver en stabil støtte. Den er allergivenlig, da husstøvmider ikke kan leve i boghvedeskallerne. Boghvedeskaller er kendt for deres mulighed for at blive opvarmet og i madrasser som aflastning mod tryksår.

The pillow compact

The Pillow – den orthopædiske hovedpude specielt til dig, der har varige skader i nakke eller ryg. Det kan f.eks. være – slidgigt, spondylose, skoliose, piskesmæld og diskusprolaps, men også, hvis du har kæbesmerter, muskelinfiltrationer eller tendens til snorken.

Den specielle 3-deling sikrer at nakke og hoved bliver støttet på den helt rigtige måde, uanset om du ligger på ryggen eller på siden. Ligger du på ryggen falder hovedet let bagover, så nakkehvirvlerne strækkes og adskilles let. Derved slappes musklerne af, smerterne lindres, og du får en god søvn. Ligger du på siden, skal du over på en af de to sidestykker, der er tykkere end midterstykket. Du skal nemlig have så meget støtte under kinden, at nakke og ryg ligger i samme vandrette plan.

Den forreste del af The Pillow har form som en cylinder, der sikrer at puden bliver holdt på plads helt op til skuldrene. Det sikrer en korrekt hvilestilling hele natten – hver nat. Virkningen af The Pillow er klinisk dokumenteret.

Pude str.40 x 60 cm
Uld pr. m2520g
Hårlængde1,2 cm
Blødhed