Pude (Merino) 50 x 60 cm

Varenummer : 23-651-12
250,00 DKK

På lager

Denne uldpude er behageligt ventilerende og kan købes til en fornuftig pris. Dette gør dog ikke kvaliteten dårlig. Standard Merino uld er forholdsvis tæt og kort, og kan især anbefales til mennesker, der ofte får det for varmt, når de sover. Derudover er alle vores hovedpuder med lynlås, der gør det let at tilpasse højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

  • Køb 2 for 239,00 DKK pr. stk. og spar 5%
  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
  •   Julegaver byttes til 01/02/2023
Beskrivelse

Standard Merino

Standard Merino uld stammer fra Europæiske Merino får. Merino fårene stammer oprindeligt fra Australien, men er igennem tiden blevet avlet væk fra den oprindelige race. Ulden er billigere, da den ikke er så blød og tæt som Australsk Merino. Dog er Europæisk Merino uldpuder mere ventilerende og derfor gode til personer, der sveder meget. Uldpuden er også god, hvis man alligevel har tænkt sig til lægge sengetøj omkring.

Fiberfyld

Hvis familien har en allergiker, er det oplagt at vælge puder med fiberfyld. De kan nemlig vaskes og tumbles igen og igen uden at miste deres blødhed og isolerings evne. Polyester fibre binder ikke fugt og tørre hurtigt, hvilket gør at der ikke er grobund for skimmelsvamp.

Pude str.50 x 60 cm
Uld pr. m2450g
Hårlængde1,2 cm
Blødhed
Mulesing friJa