Pude (Alaska Merino) 50 x 60 cm

Varenummer : 23-651-27
425,00 DKK

På lager

Denne uldpude er længere og blødere i ulden end andre Merino puder. Alaska Merino er meget åndbar og behagelig. Alle vores hovedpuder er med lynlås, således de altid kan reguleres i højden, bare ved at tage fyldet ud.

  • Køb 2 for 399,00 DKK pr. stk. og spar 7%
  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
Beskrivelse

Alaska Merino

Denne uldtype er produceret af uld fra Australske får. Australien er kendt for sin meget fine Merino uld og er derfor en leverandør til meget af den Merino, man finder i uldtøj m.m. Ulden er ventilerende, og kan derfor sagtens bruges det meste af året. Alaska Merino er særlig ved at have en stor mængde uld pr. m2 i forhold til vores andre uldtype. Den er derfor også både tykkere og tungere. Den er relativ langhåret, og føles derfor også blødere, end de andre uldtyper vi har med Merino.

Latex spaghetti

Latex fremmer uldens virkning, da det har lignende egenskaber. Latex er et naturprodukt, der nemt kan aflede varme og fugtighed væk fra kroppen, så man undgår overophedning. Latex fyldet er formet som spaghetti, hvilket gør den ekstra ventilerende. Under bearbejdningen forbliver latex åbent i sin cellerstruktur og det opnår derved en særlig åndbarhed og fasthed. Latex er kendt for at bevare formen i årevis og er derfor også en relativ fast pude.

Pude str.50 x 60 cm
Uld pr. m2600g
Hårlængde1,9 cm
Blødhed
Varme
Mulesing friJa