Pude (Kashmir Prestige) 50 x 60 cm

Varenummer : 23-652-42
475,00 DKK

På lager

En Kashmir uldhovedpude i Prestige kvalitet er blød, kort i ulden og nem at vedligeholde. Den er holdbar, i god kvalitet og god til personer der ønsker det lunt omkring hovedet. Bemærk, at alle vores hovedpuder er med lynlås, så de nemt kan tilpasses i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

  • Køb 2 for 439,00 DKK pr. stk. og spar 8%
  • e-m_rket-04-120
Beskrivelse

Kashmir Prestige

En Kashmir Prestige uld hovedpude er til dig, der ønsker luksus. Uld fra Kashmir bjerggeder er berømt for dens blødhed og lave vægt. Uldpuden holder dig varm, mens den absorberer fugtighed, så du altid føler velbehag.

Vores standard pudefyld

Vores puder er fyldt med en unik kombination af silikonekugler og hukommelsesskumstykker. Dette fyld giver dig det bedste fra begge verdener. Silikonekuglerne sikrer dig en behagelig og blød fornemmelse, mens hukommelsesskumstykkerne tilføjer holdbarhed og bevarer pudeformen selv ved langvarig brug. Desuden er vores fyld let at vedligeholde, da det nemt kan vaskes i vaskemaskinen og tørres i tørretumbleren. Dette gør det praktisk og bekymringsfrit at holde dine puder friske og rene.

Pude str.50 x 60 cm
Uld pr. m2520g
Hårlængde1,3 cm
Blødhed
Mulesing friJa