Pude (Merino) 40 x 70 cm

Varenummer : 23-740-12
250,00 DKK

På lager

Standard Merino uldpuden er behageligt ventilerende og kan købes til en fornuftig pris. Dette gør dog ikke kvaliteten dårligere. Uldpuden er forholdsvis tæt og kort og kan anbefales til mennesker, der ofte får det for varmt, når de sover. Bemærk, at alle vores hovedpuder er med lynlås, så de nemt kan tilpasses i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud.

* Obligatoriske felter
  • e-m_rket-04-120
Beskrivelse

Standard Merino

Standard Merino uld kommer fra Europæiske Merino får. Merino fårene stammer oprindeligt fra Australien, men er med tiden blevet avlet væk fra den oprindelige race. Uldpuden er anderledes, da den ikke så blød og tæt som Australsk Merino. Dog er Europæisk Merino ulden mere ventilerende og derfor god til personer, der sveder meget. Ulden er også god, hvis man vil lægge sengetøj på.

Vores standard pudefyld

Vores puder er fyldt med en unik kombination af silikonekugler og hukommelsesskumstykker. Dette fyld giver dig det bedste fra begge verdener. Silikonekuglerne sikrer dig en behagelig og blød fornemmelse, mens hukommelsesskumstykkerne tilføjer holdbarhed og bevarer pudeformen selv ved langvarig brug. Desuden er vores fyld let at vedligeholde, da det nemt kan vaskes i vaskemaskinen og tørres i tørretumbleren. Dette gør det praktisk og bekymringsfrit at holde dine puder friske og rene.

The pillow compact

The Pillow – den orthopædiske hovedpude specielt til dig, der har varige skader i nakke eller ryg. Det kan f.eks. være – slidgigt, spondylose, skoliose, piskesmæld og diskusprolaps, men også, hvis du har kæbesmerter, muskelinfiltrationer eller tendens til snorken.

Den specielle 3-deling sikrer at nakke og hoved bliver støttet på den helt rigtige måde, uanset om du ligger på ryggen eller på siden. Ligger du på ryggen falder hovedet let bagover, så nakkehvirvlerne strækkes og adskilles let. Derved slappes musklerne af, smerterne lindres, og du får en god søvn. Ligger du på siden, skal du over på en af de to sidestykker, der er tykkere end midterstykket. Du skal nemlig have så meget støtte under kinden, at nakke og ryg ligger i samme vandrette plan.

Den forreste del af The Pillow har form som en cylinder, der sikrer at puden bliver holdt på plads helt op til skuldrene. Det sikrer en korrekt hvilestilling hele natten – hver nat. Virkningen af The Pillow er klinisk dokumenteret.

Pude str.40 x 70 cm
Uld pr. m2450g
Hårlængde1,2 cm
Blødhed
Mulesing friJa