Pude (Kamel Diamant) 40 x 70 cm-Latex spaghetti

Varenummer : 23-742-74
800,00 DKK

På lager

Uldpuden er har mørke brun kamel på den ene side, mens den anden er beige. Med en Kamel Diamant uldpude får man kun den fineste og blødeste kameluld. Denne uldpude er meget tæt i ulden og nem at vedligeholde. Bemærk, at der er lynlås i alle vores hovedpuder, der gør det nemt at tilpasse højden, blot ved at tage indholdet/fyldet ud.

  • Køb 2 for 749,00 DKK pr. stk. og spar 7%
  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
  •  Julegaver byttes til 1. feb 2022
Beskrivelse

Kamel Diamant

Kamelen lever i de ekstreme forhold i ørkenen og dens uld er et bevis på dens tilpasning til livet i ørkenen. Ulden beskyttelser kamelen mod kulde om natten og forebygge overophedning under usædvanligt høje temperaturer om dagen. Uldpuden er kort i ulden og ekstremt tæt. Den er hårdfør overfor snavs og slid. Det er et produkt der holder rigtigt mange år. Kamel uld er varmere end Merino og Kashmir uld og anbefales derfor til dig, der ofte fryser. Kamel Diamant er til den kræsne bruger, der kun ønsker det bedste. Her er der kun brugt den bedste og blødeste kamel uld.

Vareinformation

Uld pr. m2:560 gr.Hårlængde:1 cmBlødhed: Varme:   Uldtyper   Uldens egenskaber

Latex spaghetti

Latex fremmer uldens virkning, da det har lignende egenskaber. Latex er et naturprodukt, der nemt kan aflede varme og fugtighed væk fra kroppen, så man undgår overophedning. Latex fyldet er formet som spaghetti, hvilket gør den ekstra ventilerende. Under bearbejdningen forbliver latex åbent i sin cellerstruktur og det opnår derved en særlig åndbarhed og fasthed. Latex er kendt for at bevare formen i årevis og er derfor også en relativ fast pude.

Pude str.40 x 70 cm
Uld pr. m2560g
Hårlængde0,8 cm
Blødhed

Anbefalede varer