Pude (Alpaca Diamant) 40 x 70 cm-Latex spaghetti

Varenummer : 23-742-88
800,00 DKK

På lager

En Alpaca uldpude i Diamant kvalitet er ekstrem blød, kort i ulden og nem at vedligeholde. Kun den bedste uld er brugt til denne uldpude, og er derfor super blød og i fantastisk kvalitet. Den er nem at vedligeholde og varm at sove på. Anbefales til mennesker, der nemt fryser omkring hovedet og ønsker en pude, der er blød og nem at rengøre. Alle vores hovedpuder er med lynlås, således at de nemt kan tilpasses i højden, ved at tage indholdet/fyldet ud.

  • Køb 2 for 699,00 DKK pr. stk. og spar 13%
  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
  •  Julegaver byttes til 1. feb 2022
Beskrivelse

Alpaca Diamant

Alpaca uld, opdrættes hovedsageligt i Andesbjergene i Peru og Bolivia og er meget elastisk og stærk, med fremragende isolerende egenskaber. En Alpaca uldpude er til dig, der elsker varme, da dette produkt er væsentlig varmere end Merino og Kashmir uldpuder. Den er dejlig blød, samtidig med at den er kort og meget tæt. Dette gør at den også er nem at vedligeholde og vil holde sig pæn i mange år.

Vareinformation

Uld pr. m2:560 gr.Hårlængde:0,8 cmBlødhed: Varme:   Uldtyper   Uldens egenskaber

Latex spaghetti

Latex fremmer uldens virkning, da det har lignende egenskaber. Latex er et naturprodukt, der nemt kan aflede varme og fugtighed væk fra kroppen, så man undgår overophedning. Latex fyldet er formet som spaghetti, hvilket gør den ekstra ventilerende. Under bearbejdningen forbliver latex åbent i sin cellerstruktur og det opnår derved en særlig åndbarhed og fasthed. Latex er kendt for at bevare formen i årevis og er derfor også en relativ fast pude.

Pude str.40 x 70 cm
Uld pr. m2560g
Hårlængde1,2 cm
Blødhed