Pude (Alpaca/Fin Merino) 40 x 70 cm-Latex spaghetti

Varenummer : 23-742-94
450,00 DKK

Ikke på lager

Denne uldpude i Alpaca/Fin Merino er dejlig blød og tæt. Alpaca/Fin Merino er en god uldtype til de fleste mennesker og kan bruges både sommer og vinter. Det er nemt at regulere uldpudens højde ved at tage fyldet ud igennem en lynlås.
  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
Beskrivelse

Alpaca/Fin Merino

Alpaca/Fin Merino er en blød uld, der er kort og tæt, hvilket også gør at den holder sig pæn i mange år. Merino siden er smuk hvid, mens Alpaca siden har en flot mørkegrå farve. Ulden ligger kvalitetsmæssigt imellem den billige Prestige og den dyrere Diamant kvalitet. Varmegraden er medium og passer derfor til de fleste mennesker og kan sagtens bruges både sommer og vinter.

Vareinformation

Uld pr. m2:520 gr.Hårlængde:1,3 cmBlødhed:Varme:   Uldtyper   Uldens egenskaber

Latex spaghetti

Latex fremmer uldens virkning, da det har lignende egenskaber. Latex er et naturprodukt, der nemt kan aflede varme og fugtighed væk fra kroppen, så man undgår overophedning. Latex fyldet er formet som spaghetti, hvilket gør den ekstra ventilerende. Under bearbejdningen forbliver latex åbent i sin cellerstruktur og det opnår derved en særlig åndbarhed og fasthed. Latex er kendt for at bevare formen i årevis og er derfor også en relativ fast pude.