Rygpude (Merino)

Varenummer : 29-750-00
695,00 DKK

På lager

Trekantpude til luftfyld. Fleksibel trekantet hynde med Merinould. Anvendes til afspænding og aflastning af ryggen, afslapning i lænd og ben. Puden fås i to størrelser, "normal" (27 cm) og "stor" (33 cm). "Stor" anbefales til personer over 1,75 m.
* Obligatoriske felter
  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
Beskrivelse

Oppustelig trekanthynde

Hynden er en oppustelig pude, der giver en behagelig liggestilling. Kroppen slapper af og får hvile, ideel ved smerter i lænd og ryg.

Liggende på ryggen skubbes trekantpuden ind under knæene, så enden rører ved puden, og hælene hviler på underlaget. Derved reduceres lændesvajet og musklerne afslappes.

Anvendes f.eks.; ved almindelig afslapning og hvile, ved træthed i ryg og ben, ved observationer for diskusprolaps, ved åreknuder og kramper, eller under graviditet og ved bækkenbundtræning.

Der medfølger en håndpumpe og en slange, så puden kan pumpes op, også imens man ligger ned. Så kan det mærkes, hvor meget luft der skal i for, at det føles behageligt.Puden fås i to trekantsstørrelser, "normal" (27 cm) og "stor" (33 cm). Large anbefales til personer over 1,75 m.