5 terapi smykker

Virkningen af 5 terapi smykker
Læs mere her på siden, hvis du ønsker at blive klogere på virkningen af vores 5 terapi smykker. Her under vores 5 terapi smykker FAQ har vi samlet de oftest stillede spørgsmål omkring 5 terapi magneter, infrarød stråling, negative ioner, geranium, energi pulver og meget mere. Her kan du blive klogere på, hvordan du bør vedligeholde og benytte dine 5 terapi smykker for at opnå det bedste resultat. Hvis du ikke kan finde præcis det svar, som du søger her på siden, er du velkommen til at kontakte os på mail info@danolan.dk eller tlf. 75 36 77 11.

Magneter
Magneterne øger udskillelsen af affaldsstoffer.
Magneterne kan afslappe musklerne.

Infrarød
Infrarød terapi stammer fra en bestemt type ler, der udstråler en form for elektromagnetiske bølger. Det er disse bølger der hjælper kroppen.

Negative ioner
Negative ioner ligner vitaminerne i vores mad. De findes i store koncentrationer i luften ved f.eks. stranden, i skoven eller lige efter et tordenvejr.

Germanium
Germanium er i for at beskytte kroppen mod de mange positive ioner vi får fra mobiltelefoner, fjernsyn, pc og andre elektroniske apparater.

Energi pulver
Energi pulver er en blanding af flere pulveriserede elementer. F.eks. indeholder det germanium, jern, Kalium, zink og kobber. Dette energipulver er i for at støtter de resterende terapier i deres effekt.

Reaktioner
Nogle af vores kunder får en reaktion efter få timer. Andre mærker først en ændring efter nogle uger. Reaktionerne kan være alt fra smertelindring til bedre søvn. Flere af vores kunder føler sig også trættere i starten og få har en forværring af deres problemer i en kort periode. Dette kan skyldes at gamle affaldsstoffer bliver frigivet, det kan derfor hjælpe at drikke ekstra meget vand.

Vedligeholdelse
Et 5 terapi smykke kan sagtens bæres hele døgnet, også i badet. Dog fraråder vi at man har smykket på i saltvand eller klorvand, da det kan ødelægge lakken. Et normalt brusebad eller håndvask af smykket er med til at forlænge levetiden af smykket. Vi anbefaler at man efter behov vasker smykket med vand og mild sæbe.
Hvis din sved er meget syreholdig, kan den ødelægge lakken over magneter over tid. Hvis dette er tilfældet bør du give magneterne en ny lak, evt. klar neglelak.