75 36 77 11   eller     info@danolan.dk

    Denne webshop er e-mærket – naturligvis!    
  


Et 5 i 1 terapi armbånd indeholder 3000 gauss magneter, Infrarød terapi, negative ioner, germanium og energipulver.

Virkningen af 5 terapi smykker

Magneterne kan øge blodgennemstrømningen og udskillelsen af affaldsstoffer. Nogle opnår at cellerne kan optage mere ilt, sårheling forbedres, mens smerter og betændelse mindskes. Nervesystem og kredsløb kan blive stabiliseret, imens magneterne også kan afslappe spændte muskler.

Infrarød stråling kan forbedre blodcirkulationen ligesom magneterne. Det kan bryde bindingerne imellem celler og giftstoffer, så de kan frigives. Blodets evne til at transportere ilt og stofskiftet kan blive forbedret. Denne infrarøde terapi stammer fra en bestemt type ler, der udstråler en form for elektromagnetiske bølger. Det er disse bølger der hjælper kroppen.

Negative ioner ligner vitaminerne i vores mad. De findes i store koncentrationer i luften ved f.eks. stranden, i skoven eller lige efter et tordenvejr. Negative ioner kan fremmer væksten og forhindre mange slags sygdomme. Blodtryk, blodsukker og kolesterol kan i visse tilfælde blive reduceret, imens iltoptagelsen og immunforsvar kan forbedres.

Germanium er i for at beskytte kroppen mod de mange positive ioner vi får fra mobiltelefoner, fjernsyn, pc og andre elektroniske apparater. Germanium kan balancerer cellerne, så de har et lige antal negative og positive ioner.

Energi pulver er en blanding af flere pulveriserede elementer. F.eks. indeholder det germanium, jern, Kalium, zink og kobber. Dette energipulver er i for at støtter de resterende terapier i deres effekt.

Reaktioner

Det er meget forskelligt, hvordan den enkelte person reagerer på brugen af 5 terapi smykker. Reaktionerne kan komme efter de første timer, i løbet af nogle dage eller først i løbet af nogle uger. Det vil typisk være, at man den første tid kan opleve træthed i kroppen. Der kan også ske det modsatte, at nogle føler mere energi fra starten, hvor så træthedsreaktionerne kommer senere.

Trætheden skyldes udskillelse af affaldsstoffer. I forbindelse hermed kan man evt. opleve utilpashed. Sker det, er det enten fordi man har drukket for lidt vand, eller at udskillelsen af affaldsstoffer sker hurtigere, end kroppen kan nå at lukke dem ud af systemet.

Vedligeholdelse

5 terapi smykket bør rengøres alt efter brug. Den skal rengøres oftere efter fysisk udfoldelse eller fysisk arbejde, eller hvis man udskiller en del affaldsstoffer igennem huden. Rengøring foregår ved at man tager smykket af og tjekker bagsiden for smuds. Man vasker smykket med vand og evt. mild sæbe med en blød klud.

Hvis du udskiller en del affaldsstoffer, så du ødelægger lakken oven på magneterne, bør du give magneterne en ny gang lak, evt. klar neglelak.

Advarsel

Vi anbefaler ikke 5 terapi smykker til folk med pacemaker, gravide samt folk med meget dårligt helbred, uden at de har rådført sig med deres læge. Ved meget dårligt helbred forstås, hvis man ikke kan tåle en forkølelse, influenza eller lignende, uden at det kan være livstruende.

Åbning af lås

Vi kan justere stramheden af låsen på dit magnetsmykke, hvis det skulle være nødvendigt. Træk i kanten ved viste pil.