Lændestøtte (Magnetterapi)

Varenummer : 93-100-05
Specialpris 240,00 DKK
Pris: 300,00 DKK

På lager

Fleksibelt rygbælte med lændestøtter, kraftige magneter og velcro luk. Sort lændebælte i kraftig lærred, 4 rygstiver med magneter, 17 vendbare magneter i ryggen og 4 indsyet magneter i front. Kan anbefales som forebyggelse mod rygproblemer. Effektiv ved problemer i ryg-, lænd- og iskiasområdet samt ved nyreproblemer m.m. Holder blodcirkulationen i gang og ryggen varm. Fås i 4 størrelser.

* Obligatoriske felter
  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
Beskrivelse

Fremmer dit velvære

Permanente magneter nord & syd virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Samtidig med at alle små kar i hud overfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet.

Øget ilt gennemstrømning i kroppen. Forbedret iltoptagelse i celler. Normalisering af cellestofskiftet, bedre udskillelse af affaldsstoffer. Styrkelse af knogle- og bruskstruktur. Afbalancering af det autonome nervesystem (virkning på stress-relaterede tilstande). Stabilisering af kredsløbet - bedre blodcirkulation. Virker afslappende på problemer i muskler.

Kan benyttes døgnet rundt

Hvis der opstår ubehag i starten, så kan det skyldes at der udskilles for mange affaldsstoffer. Kan afhjælpes ved at tage produktet af eller drikke mere vand, det styrker udskillelsen af affaldsstoffer.