Håndledsbind (Infrarød terapi)

Varenummer : 93-180-01
Specialpris 40,00 DKK
Pris: 50,00 DKK

På lager

Støtter og varmer dine hånd led, og beskytter mod skader. Ideel at bruge hvis du har håndleds problemer eller ønsker at forebygge problemer i håndled. Tåler maskinvask op til 40 gr. Pakket i sæt med 2 stk. Str. One Size

  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
  •  Julegaver byttes til 1. feb 2022
Beskrivelse

Infrarød terapi

Infrarød er en form for elektromagnetisk bølge, der påvirker vores krop ved hjælp af stråling. Den energi, der absorberes i vores krop, bliver overført til atomer, molekyler og andre partikler i vores krop, gør at partiklerne bevæger sig hurtigere, derfor stiger temperaturen på vores krop.

Infrarød har en gennemtrængende kraft på huden og det under hudens væv. Det infrarøde udstråling gør hudens og det under huden vævs temperatur tilsvarende højere, og det kan også fremme blod cirkulation og stofskifte.

Virkningerne af langbølget infrarød stråling:

Forbedrer blodcirkulation

Bryder bindingen mellem kroppens celler og giftstofferne, så disse stoffer kan frigøres. Har en god behandlingseffekt mod forhøjet blodtryk, diabetes, cirkulerende system problemer, hedeture og så videre.

Øger blodets mulighed for at optage ilt med mere end 1,5 gange.

Lindrer smerter og hævelser.

Kan benyttes døgnet rundt

Hvis der opstår ubehag i starten, så kan det skyldes at der udskilles for mange affaldsstoffer. Kan afhjælpes ved at tage produktet af eller drikke mere vand, det styrker udskillelsen af affaldsstoffer.