Skulderstøtte enkelt (Magnetterapi)

Varenummer : 93-185-05
175,00 DKK

Ikke på lager

Enkelt skulderstøtte med stærke faste magneter og infrarød terapi. Støtter og kan lindre skader og problemer i skulderområdet.Magneter kan øge blodgennemstrømningen og ilt indholdet i blodet i skulderen. På nogle mennesker virker magneter afslappende og lindrene. Infrarød stråling kan forbedre blodcirkulationen og derved også øge ilt indholdet i blodet. Man kan føle at temperaturen forøges omkring skulderen.
  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
Beskrivelse

Magnetterapi

Magnetfelter øger cirkulationen i levende væv, og kan derfor anvendes mod praktisk taget alle former for problemer i kroppen. Det er ikke magneterne i sig selv, som er helbredende, men det er de forudsætninger, som magnetfelterne skaber, som får kroppen til at helbrede sig selv. Gennem magnetbehandling øges blodcirkulationen og skaber mere ilt til cellerne samt fjerner affaldsstoffer.

Kan benyttes døgnet rundt

Hvis der opstår ubehag i starten, så kan det skyldes at der udskilles for mange affaldsstoffer. Kan afhjælpes ved at tage produktet af eller drikke mere vand, det styrker udskillelsen af affaldsstoffer.

Infrarød terapi

Infrarød er en form for elektromagnetisk bølge, der påvirker vores krop ved hjælp af stråling. Den energi, der absorberes i vores krop, bliver overført til atomer, molekyler og andre partikler i vores krop, gør at partiklerne bevæger sig hurtigere, derfor stiger temperaturen på vores krop.

Infrarød har en gennemtrængende kraft på huden og det under hudens væv. Det infrarøde udstråling gør hudens og det under huden vævs temperatur tilsvarende højere, og det kan også fremme blod cirkulation og stofskifte.

Virkningerne af langbølget infrarød stråling:
Kan forbedrer blodcirkulation. Bryder bindingen mellem kroppens celler og giftstofferne, så disse stoffer kan frigøres. Har en god behandlingseffekt mod forhøjet blodtryk, diabetes, cirkulerende system problemer, hedeture og så videre. Øger blodets mulighed for at optage ilt med mere end 1,5 gange. Lindrer smerter og hævelser.