Knæbind lang (Infrarød terapi)

Varenummer : 93-515-01
250,00 DKK

På lager

Støtter og varmer dine knæ led, og beskytter mod skader. Ideel at bruge hvis du har knæ problemer eller ønsker at forebygge problemer i knæene. Pakket i sæt med 2 stk. Str. One Size (28 - 40 cm)

  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
Beskrivelse

Infrarød terapi

Infrarød er en form for elektromagnetisk bølge, der påvirker vores krop ved hjælp af stråling. Den energi, der absorberes i vores krop, bliver overført til atomer, molekyler og andre partikler i vores krop, gør at partiklerne bevæger sig hurtigere, derfor stiger temperaturen på vores krop.

Infrarød har en gennemtrængende kraft på huden og det under hudens væv. Det infrarøde udstråling gør hudens og det under huden vævs temperatur tilsvarende højere, og det kan også fremme blod cirkulation og stofskifte.

Virkningerne af langbølget infrarød stråling:
Kan forbedrer blodcirkulation. Bryder bindingen mellem kroppens celler og giftstofferne, så disse stoffer kan frigøres. Har en god behandlingseffekt mod forhøjet blodtryk, diabetes, cirkulerende system problemer, hedeture og så videre. Øger blodets mulighed for at optage ilt med mere end 1,5 gange. Lindrer smerter og hævelser.

Kan benyttes døgnet rundt

Hvis der opstår ubehag i starten, så kan det skyldes at der udskilles for mange affaldsstoffer. Kan afhjælpes ved at tage produktet af eller drikke mere vand, det styrker udskillelsen af affaldsstoffer.