Magnetsåler med kobber

Varenummer : 93-903-00
199,00 DKK

Ikke på lager

Dejligt bløde magnetsåler af ca. 700 Gauss. Langtidsholdbare med lækker blød overside og slidstærkt stof på bagside. Magnetfeltet dækker hele magnetsålen. Magnetsålen tilpasses med en saks, så de passer perfekt til dine sko. Sålerne kan rengøres med håndvarmt vand og sæbe, men må kun lufttørres. Sålen er uden tilpasning en str. 45, men indeholder klippeanvisninger helt ned til str. 35.

  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
e-m_rket-04-120
Beskrivelse

Magnetsåler der gavner dit almene velvære

Sålerne kan afhjælpe de, som har problemer med;
Kolde fødder, ømhed i fødder, ankler eller ben, kramper i fødder eller læggen, blodkredsløbet, afgiftning af kroppen, immunforsvaret, svimmelhed.

Sålerne supplerer jordens magnetfelt, giver dig et slags “magnet-tilskud”. Ved at give dette “tilskud” via fødderne, bliver påvirkningen nærmest ligesom den naturlige magnetisme. Jernatomerne i blodet, der passerer igennem fødderne, påvirkes af sålernes magnetisme. Øger dermed blodets evne til at transportere ilt, hvilket har en generel positiv indvirkning i alle kroppens celler.

Tilpasning af magnetsåler

På bagsiden af magnetsålerne er der tegnet nogle størrelser op, der kan bruges som retningslinje, når man klipper sålerne til. Dog anbefaler vi, at du tager de oprindelige såler ud af skoene og klipper efter disse. Klip dem hellere lidt større, så der er noget at justere af efterfølgende.

W5 – str. 35

W6 – str. 36

W7 – str. 37

W8 – str. 38

W9 – str. 39

M8 – str. 40

M9 – str. 41

M10 – str. 42

M11 – str. 44

Terapi typeMagneter