Mundbind Ansigtsmaske Med 3-lags beskyttelse

Varenummer : 98-001-02
45,00 DKK

Ikke på lager

MUNDBIND KAN GENBRUGESKan desinficeres ved at komme den ned i kogende vand og opbevare den i vandet i 30 sekunder. Vrid den ikke, lad den blot tørre. Vores leverandør har lavet en test ved at koge/skolde en mundbind 30 gange. Herefter begyndte elastikkerne at blive lidt slappe, men stoffet var stadig ok. Hvis man strammer elastikkerne op, kan den bruges yderligere nogle flere gange. BRUG OG BESKYTTELSE:Brug af beskyttelsesmasker understøtter og anbefales til at forebygge og til at beskytte mod dråbeoverførte/luftbårne infektioner! Beskyttelsen øges. Bakterie filtrering er på 95%. Maskerne gør det umuligt for uhensigtsmæssig berøring af mund og næse. Maskerne opfylder beskyttelsessikkerheden, hvilket giver mere tryghed. Ved brug vend altid masken på samme måde for at undgå smittefare.SPECIFIKATION AF PRODUKT:Masken er lavet til at kunne yde en højere beskyttelse, lavet af 3 lag stof:
  • e-m_rket-04-120
  •   Fragt fra 19 kr.
  •   Afsender alle hverdage
Beskrivelse

TEKNISK BESKRIVELSE AF MATERIALET:

Materialet er blevet fremstillet af fibre, der er krydslappet og termisk bundet. Det gør stoffet mere holdbart.Materialet er modstandsdygtig over for forskellige temperaturer, og maskerne kan bruges i produktionsanlæg eller fabrikker, fordi de er modstandsdygtige over for forskellige miljøforhold. De mister ikke deres egenskaber under arbejde i højere temperatur.Luftig og behagelig for hud. Materialet giver ikke irritation eller allergi. Indeholder ikke toksiner. Skaber ikke ubehag ved brug. Forstyrrer ikke ved almindeligt arbejde. Skaber ikke problemer med vejrtrækningen.

70% PES, 30% CV viskose og polypropylen (Spunbond 100%).Størrelse 15x20 cm. Der er 2 gummi stropper, som er let at fastgøre om ørerne. Klemmer ikke om ørerne.De brugte materialer har certifikat OEKO-TEX. Mundbindene er pakket i en pose. Hver pose er svejset/plomberet, hvilket giver garanti for, at mundbindene er nye og ikke blevet brugt tidligere. Posen med mundbind tages ikke retur, hvis svejsning/plombering er brudt!!