Cremer

Vi ånder også med huden - derfor bør du passe og pleje din hud med gode og naturlige produkter. Her på siden finder du et bredt udvalg af hudcremer, fodcremer og muskelcremer, der beskytter og fugter huden ved hjælp af helende og velduftende naturlige ingredienser. Find en naturlig creme der er velegnet til pleje af tør og beskadiget hud. Vores lækre fodcremer giver nyt liv til tørre og ømme fødder. Tag også et kig på vores smertelindrende cremer med muskelafspændende virkning. De kan bruges mod træthed, spændinger og smerter fra gigt, seneskedehindebetændelse, hovedpine samt led- og muskelproblemer. Shop det bedste udvalg af naturlige cremer lige her hos Danolan.
Faldende orden

33 varer

pr. side

Guide til simpel nakkemassage

Lig modtageren ned på maven. Panden skal ligge på et sammenrullet håndklæde, så personen kan have næsen ned mod madrassen og stadig have det behageligt. Fordel en smule muskellindrene creme på nakken. Stil dig over hovedet og lad tommelfingre hvile på hovedet. Placer nu dine fingre langs hårkanten i nakken og begynd at roter dine fingre i små cirkler lang hårkanten. Lav også gerne små cirkelbevægelser bag ørerne. Husk at massagen skal være let og behagelig, så undgå at trykke for hårdt. Påfør eventuelt mere creme undervejs, hvis det er nødvendigt.

Bagefter kan du lægge din højre tommefinger ved hårgrænsen i højre side af nakke og stryge den ned mod skulderen. Gentag nogle gang og skift så side, så venstre tommelfinger massere venstre side af nakken. Afslut med rolige strøg fra nakken ned til skuldrene.

Guide til Nem rygmassage

Den heldige modtager af massagen skal ligge på maven. Gerne med et sammenrullet håndklæde under panden, så næsen vender nedad. Begynd altid med lette strøg, mens du fordeler cremen og varmer hud og musklerne op. Vi anbefaler at du bruger en af vores mange muskelcremer, da de kan hjælpe med at løsne muskelspændinger.

Du kan så stille og roligt begynde at lave strøg fra lænden og op mod skulderen i lange strøg. Det må ikke gøre ondt at få massage. Når ryggen er godt varm, kan du begynde at lave strøg fra rygsøjlen og ud til siderne. Først den ene, så den anden. Det kan også være godt at lave strøg fra rygsøjlen over skulderleddet, ud mod armen eller fra rygsøjlen op mod skulderen. Afslut med blide strøg over hele ryggen.

Ved at bruge en muskelcreme, når du massere, vil cremen gå ind og arbejde med at løsne spændte muskler. Så selvom du ikke føler du får løsnet musklerne under massagen, vil cremen efterfølgende arbejde videre.